Laddar meny
Kuva: Aki Rask

Elinkaaripalvelut

Olemme hioneet arkiset it-tuotteiden elinkaariasiat sujuvaksi, modulaariseksi palvelupaketiksi, josta rakennamme juuri sinulle sopivan, jatkuvasti kehittyvän kokonaisuuden.

Atean elinkaarenhallintapalvelu on modulaarinen, asiakaskohtaisesti määritelty it-palvelukokonaisuus, joka tarjoaa tarpeisiisi sopivan ja joustavan ratkaisukokonaisuuden. Toimitamme tarvitsemasi laitteet ja ohjelmistot ripeästi ja luotettavasti, halutessasi käyttövalmiiksi asennettuina. Lisäksi hoidamme elinkaarensa lopussa olevien laitteiden tietoturvallisesta kierrätyksestä.

Poistamme kerralla kaikki huolet: konsepti on kehitetty it-infrastruktuurin ja palveluiden suunnittelun, hankinnan, käytön ja kierrätyksen, eli koko it-elinkaaren hallinnan helpottamiseksi. Kokonaisuuteen liittyvät tuotteet, lisenssit ja palvelut voidaan hankkia myös kokonaan rahoitettuna Atea Finance Oy:n kautta.

Elinkaarenhallintapalvelu kattaa työasemapalvelut aina esiasennuksista ja käyttöönotosta kierrätykseen ja älypuhelinten sekä tulostuksen hallintapalveluihin. Palveluun on liitettävissä kattavasti muita palveluitamme, kuten etävarmistukset, kapasiteettipalvelut ja muu konesalista tuotettava palvelu, AD-käyttäjätilien hallinta ja lisenssien hallinta sekä kaikki näihin palveluihin liittyvät it-tuotteet.

Atean elinkaarenhallinnan avulla yrityksesi alentaa it-infrakustannuksiaan jopa 30 %

  • Ei varasto- ja asennustilojen tarvetta
  • Säästöt henkilöstö-, kehitys- ja investointikuluissa
  • Ei sidottua pääomaa it-varastossa
  • Kiinteistä kuluista muuttuviin kuluihin

Laitekohtaisella kuukausihinnoittelulla budjetointi ja kulujen seuranta helpottuu

Koko perusinfa yhden kontaktipisteen periaatteella

  • Palvelutasolupaukset it:n ja liiketoiminnan välillä & toimintojen jatkuvuus
  • Yrityksesi tarpeiden mukainen palvelutasosopimus (SLA)

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer