Laddar meny

Atea Finance -rahoituspalvelut

Atea Finance Oy tarjoaa Atean asiakkaille luotettavia rahoitusratkaisuja yksittäisten tuotteiden vuokrauksesta aina projektimuotoisiin suuriinkin hankkeisiin. Atea Finance on osa Atea Finland Oy:tä.

Vuokraratkaisu (leasing) tarjoaa kaiken kokoisille yritykselle joustavan ja kustannustehokkaan tavan tehdä it-hankintoja ostamisen sijaan. Rahoituksen avulla asiakkaamme pysyvät vaivattomasti mukana teknologian kehityksessä rasittamatta yrityksen kassaa suurilla kertaostoilla. Budjetointi helpottuu, sillä kiinteät kuukausimaksut ovat asiakkaan helposti ennustettavissa.

Mitä etuja saat vuokraamalla it-laitteesi tai -palvelusi?

  • kulujen ennakoitavuus ja budjetoinnin helppous
  • investointipäätösten helpottuminen
  • ei rasita yrityksen kassaa
  • vuokrat vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa
  • laitteiden palauttaminen elinkaaren lopussa helppoa
  • mahdollisuus lunastaa laitteet sopimuskauden päätteeksi
  • uusien tuotteiden lisääminen sopimukselle helppoa

Puitesopimus helppoon vuokraukseen

Puitesopimus on helppo it-hankintojen rahoitusmalli. Puitesopimus on asiakkaille suoraa hankintatapaa tuottavampi. Autamme asiakastamme laskemaan it-hankintakulunsa, ja niiden perusteella tehdään puitesopimukseen kattava vuotuinen limiitti it-hankinnoille.

Löydämme yrityksellesi oikean rahoitusmallin, oli kyse sitten perinteisestä laitevuokrauksesta, projektimuotoisesta hankkeesta, ohjelmisto- tai palveluvuokrauksesta tai käyttömäärään sidotusta ratkaisusta. 

Jos kiinnostuit vuokraratkaisuista, ota yhteyttä

Täytä lomake ja lähetä se meille. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

 

 

Rahoitus edellyttää myönteistä luottopäätöstä ja hyväksyttävää dokumentaatiota. Asiakaskohtainen rahoitushinnoittelu määräytyy asiakkaan tunnuslukujen perusteella.

Teemu Simola
Head of Atea Finance
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer