Laddar meny

Tietoturvakonsultointi

Tutustu tietoturvakonsultoinnin palveluihimme ja lataa palvelun esite alla olevista linkeistä.

Atealla on rautainen osaaminen tietoturvan saralla. Jos jokin alla olevista asioista kiinnostaa tai haluat keskustella lisää asiantuntijamme kanssa, ota yhteyttä.

Atea Security Playbook

Haluatko kokonaisvaltaisen kuvan yrityksesi tietoturvasta ja kattavan dokumentaation kehityskohteista?

Atea Security Playbook -palvelun avulla kuvataan asiakasympäristön hallinnollisia ja teknisiä tietoturvaperiaatteita siten, että asiakas pystyy itsenäisesti kertomaan keskitetysti yhden dokumentin avulla tietoturvan käytännön toteuttamisperiaatteista sisäisesti ja kolmansille osapuolille. 

Tietoturvan kehityssuunnitelma

Haluatko kokonaiskuvan organisaationne tietoturvan tilasta? Haluatko käyttöösi suunnitelman, jonka avulla voit kehittää tietoturvaa hallitusti ja määrätietoisesti?

Atean Tietoturvan kehityssuunnitelma mahdollistaa tietoturvainvestointien suuntaamisen tehokkaasti.

Atea Sovellus- ja Tietoturvamonitorointi

Onko sinulla näkyvyyttä organisaatiosi työntekijöiden ja palveluiden käyttämistä sovelluksista ja niiden tietoturvallisuudesta?

Atea Sovellus- ja Tietoturvamonitorointipalvelun avulla saat monipuolisen raportin sovellusten ja tietoturvan toteutuksesta sekä asiantuntijan analyysin monitoroinnin tuloksista.

Tietosuojan omaosaaja

Tietosuojan omaosaaja on Atean tietosuojaan perehtynyt asiantuntija, joka ohjaa organisaationne tietosuojatyötä ja auttaa tietosuoja-asetuksen vaatimusten täyttämisestä käytännössä.

Ismo Karttunen
Cyber Intelligence Manager
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer