Laddar meny
Kuva: Aki Rask

Joonas Simolin

Titteli

Problem Solver

Kokemus alalta

20 vuotta kokemusta it-alalta erilaisista tehtävistä ja viimeiset yli 13 vuotta konsultoinnista ja kouluttamisesta. Yli 10 vuotta kokemusta Microsoft-teknologioiden kouluttamisesta.

Vahvimmat osaamisalueet

Joonaksella on vahva osaaminen Microsoft-infrasta,  pilvipalveluiden hyödyntämisestä, tietoturvasta sekä erityisosaamisena Windows-työasemat, työasemahallintapalvelut ja Microsoft-virtualisointi.

Joonas on keskittynyt siihen, miten it pystyy parhaiten tuottamaan palveluita tehokkaimmalla ja laadukkaimmalla mahdollisella tavalla toteuttaen suunnittelemansa ratkaisut. Hän voi olla myös mukana projekteissa varmistamassa, että toteutettavat palvelut ja ratkaisut vastaavat yrityksen tarpeita. Joonas onkin toiminut useassa projektissa asiakkaan neuvonantajana turvaten ja tukien asiakkaan päätöksentekoa. Lisäksi Joonas on toiminut useissa tapahtumissa puhujana ja näin toiminut uusien teknologioiden lähettiläänä. Projektien ohessa Joonas on myös toteuttanut erilaisia koulutuksia asiakkaille, joille ei pelkästään sertifiointikoulutukset ole riittäneet, vaan on pitänyt päästä lähemmäs käytännön tekemistä ja osaamista. Vahvimmillaan Joonas on silloin, kun on monimutkaisesta kokonaisuudesta ja teknologioista, pitää saada yksinkertainen, tehokas ja toimiva toteutus.

Erityisosaaminen

  • Kyky löytää nopeasti juuri oikea ratkaisu asiakkaan tarpeeseen
  • Monimutkaisten ongelmien ratkominen ymmärtäen kokonaisuutta
  • Asioiden yksinkertaistaminen tarvittavalle tasolle ja tärkeimpien asioiden esiintuominen.
  • Laaja-alainen teknologioiden ymmärtäminen ja yhteensovittaminen
  • Erinomaiset esiintymistaidot

Miten voi auttaa asiakkaita

Oletko yrityksen it-päällikkö tai operatiivinen it-johtaja, ja liiketoiminnan vaatimukset tuntuvat mahdottomalta? Tarvitsetko apua esimerkiksi siihen, miten saadaan uusin käyttöjärjestelmä tai jakelujärjestelmä otettua käyttöön hyödyntäen uudenlaisia laitteita ja infraa parhaalla mahdollisella tavalla, kuitenkaan jämähtämättä paikalleen ja unohtamatta tulevaisuuden vaatimuksia pilvipalveluiden osalta?

Tuntuuko että et enää tiedä miten it-infraasi pitäisi tulevaisuutta ajatellen kehittää, kun jokainen luonasi käyvä kumppani tarjoaa erilaisia teknologioita ja ratkaisuja toinen toistaan parempia ja tulevaisuuden kannalta ”välttämättömiä”?

Haluatko tietää jostain teknologiasta viimeistä bittiä myöten kaiken tarvittavan?

Tarvitsevatko osaajasi koulutusta juuri teidän infraan ja teidän tarpeisiin?

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer