Takaisin Pilvi-ja konesalipalvelut
hybridialustat pilvi Hybridialustat pilvi ja konesali

Atea Cloud: joustavaa pilvikapasiteettia palveluna

Atea Cloud tarjoaa korkealaatuista, lokaaliriippumattonta ja hallitua kapasiteettipalvelua pienille ja keskisuurille yrityksille joustavasti.

Mikä on Atea Cloud?

Atea Cloud on aidosti kotimainen pilvipalvelu, joka tarjoaa asiakkaalle turvallisen, skaalautuvan ja joustavan hybridipilvialustan. Atea Cloud -palvelu tuotetaan korkealuokkaisista palvelinkeskuksista.

Palvelu koostuu Atean hallinnoimasta datakeskuksesta toimitettavista palvelin- ja pilvipalveluresursseista. Palvelussa tarjotaan asiakkaille virtuaalisia palvelimia dedikoidusta ja/tai jaetusta ympäristöstä ja/tai julkisista pilvipalveluista. Palveluun kuuluu tarvittaessa myös dedikoituja fyysisiä palvelimia.

Palvelu mahdollistaa ympäristön korkean orkestrointi- ja automaatioasteen. Orkestrointi mahdollistaa it-ympäristön tai sen komponenttien tallentamisen konfiguraatioina, joita voi monistaa sekä muokata tarvittaessa. Orkestroinnin avulla voi esimerkiksi ketterästi luoda sovellusten tuotantoympäristöstä testi- ja kehitysympäristön tai päinvastoin. Automaatio mahdollistaa ympäristössä esimerkiksi joustavien skaalaus- ja palautumistoiminteiden hyödyntämisen.

Atea Cloud

Kenelle Atea Cloud soveltuu?

Atean palvelinkapasiteetti on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat hyödyntää modernia hybridipilvipalvelua, eivätkä halua sitoa pääomaansa palvelinratkaisuinvestointeihin, ylläpitoresursseihin tai henkilöstön osaamisen ylläpitoon.  Palvelinkapasiteetti palveluna mahdollistaa joustavan palvelimien käytön liiketoiminnan muuttuvien tarpeiden mukaisesti.  Palvelua voidaan tuottaa fyysisillä ja virtuaalisilla palvelimilla, jaetusta ja/tai dedikoiduista virtuaaliympäristöstä joko asiakkaan omasta palvelinsalista, Atean datakeskuksesta tai julkisesta pilvestä.

Takaisin Pilvi-ja konesalipalvelut
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer