Takaisin Pilvi-ja konesalipalvelut
hybridialustat pilvi Hybridialustat pilvi ja konesali

Atea Cloud – modernit ratkaisut hybridipilveen

Atea Cloud yhdistää ainutlaatuisella tavalla paikallisen tuotantoympäristön julkipilvipalveluihin.

Mikä on Atea Cloud?

Atea Cloud -hybridipilvipalvelu yhdistää ainutlaatuisella tavalla paikallisen tuotantoympäristön julkipilvipalveluihin tarjoamalla valmiit ja turvalliset yhteydet Azureen, AWS:ään ja IBM Cloudiin. Tuemme asiakkaidemme kasvutarinaa ja digitalisaatiota pitkälle tulevaisuuteen tarjoamalla todellista valinnan vapautta pilvipalveluiden hankintaan.

Moni tarvitsee vielä pitkään kotimaassa sijaitsevia paikallisia it-resursseja, mutta haluaa samaan aikaan hyödyntää myös julkipilvipalveluiden tuomia etuja. Tarjoamme yhteydet eri pilviympäristöjen välille. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota datan koko elinkaaren kattavaan tallennukseen, ja tarjoamme siihen viisi eri tasoa. Atea Cloudin kehittämisessä panostimme merkittävästi myös yhdistettävyyteen asiakkaan omaan kapasiteettiin ja Atea Cloudista julkipilvipalveluihin.

Haluamme ylittää asiakkaidemme vaatimukset kuuntelemalla heidän todellisia tarpeitaan. Atea Cloudin toteutuksessa hyödynnämme markkinoiden parasta teknologiaa ja terävintä osaamista.

Atea Cloud tarjoaa merkittäviä hyötyjä

  • Ostat sähköisestä portaalista tarvitsemasi it-resurssit hallitusti ja turvallisesti myös julkipilvestä. Jokaiselle työkuormallesi löytyy palvelusta tarkoituksenmukaisin vaihtoehto.
  • Keskityt yhä paremmin oman ydinliiketoimintasi ja palveluidesi kehittämiseen.
  • Turvaat sovellustesi ja datasi korkean käytettävyyden.
  • Reagoit nopeammin myös muuttuviin tilanteisiin ja tarpeisiin.
  • Hankit joustavasti myös kahdennettuja it-ympäristöjä.
  • Saat tarvitsemasi hybridipilvipalvelut myös jatkuvana palveluna ja käytät halutessasi myös Atean monipuolisia asiantuntijapalveluita.
  • Varmistat jatkuvasti kehittyvän it-ympäristön.
  • Tiedät mistä maksat, ja saat kattavan raportoinnin.
checked_white-200.png

Tietoturvallinen ja jatkuvasti kehittyvä Atea Cloud

Atea Cloudin ohjelmisto-ohjattu konesali on energiatehokas, Katakri-vaatimukset täyttävä ja pilvipalveluiden turvallisuuden arviointikriteeristön PiTuKrin vaatimusten mukainen. Konesalitilat ja teknologiaratkaisut ovat äärimmäisen toimintavarmoja.

Moderniin teknologiaan, kuten tekoälyyn, perustuvalla Atea Cloudilla varmistamme asiakkaillemme jatkuvasti kehittyvän, suorituskykyisen, skaalautuvan ja tietoturvallisen hybridipilven. Pitkälle automatisoituun Atea Cloudiin tuomme jatkuvasti uusia ominaisuuksia ja rajapintoja. Meillä on vahvaa osaamista it-infrastruktuureista, pilviteknologioista ja palvelutuotannosta.

Testaamme asiakkaamme sovellusten käytettävyyden, datan saatavuuden ja varmistamme tietoturvan ennen tuotantokäyttöä. 

Atea Cloud

Kenelle Atea Cloud soveltuu?

Atea Cloud on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat hyödyntää modernia hybridipilvipalvelua, eivätkä halua sitoa pääomaansa palvelinratkaisuinvestointeihin, ylläpitoresursseihin tai henkilöstön osaamisen ylläpitoon.  Palvelu mahdollistaa joustavan palvelimien käytön liiketoiminnan muuttuvien tarpeiden mukaisesti.

Takaisin Pilvi-ja konesalipalvelut
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer