Siirry sisältöön
Atean ohjelmistotiimin osaaminen on Suomen huippua ja tiimissä työskentelee lukuisia sertifioituja lisenssien hallinnan ammattilaisia.

Hankintamallien tuntemus vuosien kokemuksella

Ohjelmistotiimillämme on syvällinen ja pitkäaikainen osaaminen lisensoinnista eri hankintamallein niin pilvimaailmassa kuin on-premise-ratkaisuissakin. Päivittäisessä työssämme opastamme asiakkaita ohjelmistovalmistajien lisenssisopimuksiin ja lisensseihin liittyvissä toimintatavoissa.

Sertifioitua lisenssiosaamista

Ohjelmistoasiantuntijamme ovat suorittaneet Microsoft Volume Licensing Solutions -kompetenssiin liittyvän testin: Exam 70-705, Designing and Providing Microsoft Volume Licensing Solutions to Large Organizations. Tämä on ainoa testi, jolla voi osoittaa Microsoft-lisensoinnin korkeaa osaamistasoa ja se edellyttää kattavaa kokemusta käytännön työstä Microsoft-lisensoinnin parissa. Asiantuntijamme ovat suorittaneet myös lukuisia muita testejä esimerkiksi Googlen, IBM:n ja Adoben ratkaisuista.

 

Lisensoinnista lisäarvon tuottamiseen

Microsoft-pilviasiakkaita voimme tukea myös tehtyjen lisenssihankintojen käytön maksimoinnissa. Microsoftin CSP-mallissa (Cloud Solution Provider) meillä on mahdollisuus seurata asiakkaan hankkimien lisenssien käytön ja käyttöönoton etenemistä. Tarvittaessa tuemme käyttöönottoja ja käytön laajentamista teknisten asiantuntijoidemme palveluilla ja Atean jatkuvilla palveluilla.

Tutustu ohjelmistotiimiin jäseniimme (selaa nuolien kautta)

Riikka Rönkkönen
Riikka Rönkkönen
Head of Software Sales

Riikka Rönkkönen vetää Atean ohjelmistoliiketoimintaa. Hän on pitkän linjan ohjelmisto-osaaja, joka ohjaa asiakkaita mielellään kohti selkeää pilvipalveluiden ja ohjelmistojen hallinnan mallia.

Pauli Harju.
Pauli Harju
Licensing Advisor

Pauli Harjulla on pitkä ja laaja kokemus it-alalta. Häneltä löytyy syvällistä osaamista Microsoft-lisenssimaailmasta, mutta myös paljon tietämystä muista ohjelmistovalmistajista. Pauli on parhaimmillaan ratkoessaan asiakkaiden monimutkaisten ympäristöjen haasteita. Hän ymmärtää asiakkaan it-ympäristön kokonaisuutena ja osaa luontevasti yhdistää lisensoinnin sen tarpeita vastaavaksi.

Teppo Hirstiö.
Teppo Hirstiö
Software Sales Manager

Teppo Hirstiö on softatiimin järkkymätön tietopankki, joka on kerryttänyt monipuolisesti osaamistaan Microsoft- ja ohjelmistomaailmasta pitkälle toistakymmentä vuotta. Teppo tuntee erityisen hyvin Microsoft-teknologiat, -ratkaisut ja -lisensoinnin maailman. Teppo on vahvasti mukana eri julkipilven palveluihin liittyvissä projekteissa ja tuntee laajasti eri toimittajien ratkaisuita.

Martina Juhola.
Martina Juhola
Software Specialist

Martina Juhola hallitsee Microsoftin operatiiviset prosessit ja hankintamallit. Hän on aina valmis auttamaan asiakkaita kaikissa heitä askarruttavissa kysymyksissä. Vuosien varrella Martina on ollut tekemisissä useiden ohjelmistovalmistajien käytäntöjen ja lisensoinnin kanssa.

Juho Rintamäki
Software Sales Manager

Juholla on pitkä kokemus ohjelmistomaailmasta ja etenkin Adoben kanssa yhteistä matkaa hänellä on kertynyt lähes kymmenen vuotta. Juhoa kiinnostaa erityisesti asiakkaan liiketoiminnan kehittäminen siten, että softa tukee liiketoiminnan kasvua. Ota rohkeasti yhteyttä Juhoon - laitetaan softa tukemaan myös teidän liiketoiminnan menestystarinaa.

Pilvisiirtymää helpottaa osaavien ammattilaisten tuki

Fiksusti pilveen, fiksusti lisensoituna

Rakennamme asiakkaillemme liiketoiminnan hyötyjä monipuolisilla palveluillamme. Mieluiten rakennamme asiakkaillemme it-strategian, jonka viemisessä käytäntöön huomioimme tarvittavat vaikutukset lisenssipääomaan ja pystymme myös toteuttamaan it-ympäristön vaatimat tarvittavat muutokset lisensseihin tai pilvipalveluihin. Olemme ohjanneet satoja asiakkaitamme siirtymään pilveen fiksusti, kustannustehokas lisensointi huomioiden, yhdistämällä teknisen ja lisensoinnin osaamisen asiakkaan eduksi.

 

Riikka Rönkkönen vastaa Atean ohjelmistoliiketoiminnasta ja johtaa osaavaa ohjelmistotiimiä.

”Avullamme suuntaat liiketoimintasi tulevaisuuteen ja saat pilvipalvelupohjaisista ratkaisuista kaiken hyödyn irti. Atean ohjelmistotiimin asiantuntijat vievät asiakkaita jatkuvasti kohti uusia ja joustavia hankintatapoja.”

— Riikka Rönkkönen
Head of Software Sales

Erityisosaamista julkishallinnon lisenssihankinnoista

Palvelemme julkishallinnon asiakkaita useiden eri puitesopimusten kautta kokeneena toimittajana. Atean ohjelmistotiimillä on rutkasti erityisosaamista julkishallinnon hankinnoista: tiimimme tukee julkishallinnon asiakkaita lisenssivalinnoissa yli kymmenen sertifioidun asiantuntijan voimin. Tämän lisäksi asiakkaillemme on tarjolla Atean ratkaisumyynnin ja konsultoinnin asiantuntijat ohjelmistopalveluissa, käyttöönotossa, seuranta- ja valvontapalveluissa.

Pohdinnassa julkisen sektorin lisenssihankinnat? Meiltä löydät sertifioitua osaamista organisaatiosi tueksi.