Siirry sisältöön
Takaisin Ohjelmistopalvelut

Osaava ohjelmistopalveluiden tiimi

Atean ohjelmistotiimin osaaminen on Suomen huippua ja tiimissä työskentelee lukuisia sertifioituja lisenssien hallinnan ammattilaisia.

Hankintamallien tuntemus vuosien kokemuksella

Ohjelmistotiimillämme on syvällinen ja pitkäaikainen osaaminen lisensoinnista eri hankintamallein niin pilvimaailmassa kuin on-premise-ratkaisuissakin. Päivittäisessä työssämme opastamme asiakkaita ohjelmistovalmistajien lisenssisopimuksiin ja lisensseihin liittyvissä toimintatavoissa.

Sertifioitua lisenssiosaamista

Ohjelmistoasiantuntijamme ovat suorittaneet Microsoft Volume Licensing Solutions -kompetenssiin liittyvän testin: Exam 70-705, Designing and Providing Microsoft Volume Licensing Solutions to Large Organizations. Tämä on ainoa testi, jolla voi osoittaa Microsoft-lisensoinnin korkeaa osaamistasoa ja se edellyttää kattavaa kokemusta käytännön työstä Microsoft-lisensoinnin parissa.

 

Microsoft-lisensoinneista lisäarvon tuottamiseen

Microsoft-pilviasiakkaita voimme tukea myös tehtyjen lisenssihankintojen käytön maksimoinnissa. Microsoftin CSP-mallissa (Cloud Solution Provider) meillä on mahdollisuus seurata asiakkaan hankkimien lisenssien käytön ja käyttöönoton etenemistä. Tarvittaessa tuemme käyttöönottoja ja käytön laajentamista teknisten asiantuntijoidemme palveluilla ja Atean jatkuvilla palveluilla.

Pilvisiirtymää helpottaa osaavien ammattilaisten tuki

Fiksusti pilveen

Rakennamme asiakkaillemme liiketoiminnan hyötyjä monipuolisilla palveluillamme. Mieluiten rakennamme asiakkaillemme it-strategian, jonka viemisessä käytäntöön huomioimme tarvittavat vaikutukset lisenssipääomaan ja pystymme myös toteuttamaan it-ympäristön vaatimat tarvittavat muutokset lisensseihin tai pilvipalveluihin. Olemme ohjanneet satoja asiakkaitamme siirtymään pilveen fiksusti, kustannustehokas lisensointi huomioiden.

 

Erityisosaamista julkishallinnon lisenssihankinnoista

Atean ohjelmistotiimillä on rutkasti erityisosaamista julkishallinnon hankinnoista: tiimimme tukee julkishallinnon asiakkaita lisenssivalinnoissa yli kymmenen sertifioidun asiantuntijan voimin. Tämän lisäksi asiakkaillemme on tarjolla Atean ratkaisumyynnin ja konsultoinnin asiantuntijat ohjelmistopalveluissa, käyttöönotossa, seuranta- ja valvontapalveluissa.

Atean on KL-Kuntahankintojen puitesopimustoimittaja (KLKH82 ja KLKH131) koskien Microsoft-lisenssejä. Atea on myös Tiera Verkkokauppa ja Tiera Toimisto -puitesopimustoimittaja. Atea on toimittajana lukuisille julkishallinnon asiakkailleen Microsoftin lisensseissä sekä volyymisopimusten että CSP-hankintamallin kautta.

Pohdinnassa julkisen sektorin lisenssihankinnat? Meiltä löydät sertifioitua osaamista organisaatiosi tueksi.

Takaisin Ohjelmistopalvelut
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer