Siirry sisältöön
Takaisin Ohjelmistopalvelut

Kattava valikoima ohjelmistoja

Atealta saat kaikki ohjelmistot, työkalun lisenssienhallintaan ja ohjelmisto-omaisuuden hallinnan palvelut. Atean strateginen kumppanuus maailman johtavien valmistajien kanssa sekä sertifioitu osaamisemme takaavat asiakkaillemme korkealaatuiset, liiketoimintaa tukevat tietotekniset ratkaisut ja palvelut.

Yhteistyötä maailman johtavien ohjelmistokumppaneiden kanssa

Teemme tiivistä yhteistyötä strategisten ohjelmistokumppaneidemme Microsoftin, Citrixin, VMwaren, IBM:n ja Ciscon kanssa. Meillä on suora sopimus Microsoftin kanssa kuukausiveloituksellisista pilvipalveluista Cloud Solution Provider -ohjelmalla (CSP). Teemme syvällistä ja monipuolista yhteistyötä Microsoftin kanssa niin Suomessa kuin pohjoismaisestikin. Tämä takaa asiakkaillemme aina oikean tiedon, osaamisen ja laadukkaat palvelut. 

Lisäksi voit hankkia kauttamme Adoben, F-Securen, Snow Softwaren ja lukuisien muiden ohjelmistovalmistajien lisenssit.

Vahvaa Microsoft-lisensoinnin osaamista

Atean on Microsoftin Licensing Solution Provider -kumppani (LSP) ja oikeutettu Microsoftin volyymisopimusten (EA, EAS, SCE, EES, OVS, Open, Select Plus, MPSA) tekoon sekä pilvipohjaisten kuukausimaksullisten CSP-lisenssien toimittaja. CSP-hankintamallissa asiakkaan on mahdollista ostaa M365-lisenssit joustavasti jopa itsepalveluna sähköisen hankintakanavan kautta.

Ohjelmistoasiantuntijamme ovat suorittaneet Microsoft Volume Licensing Solutions -kompetenssiin liittyvän testin: Exam 70-705, Designing and Providing Microsoft Volume Licensing Solutions to Large Organizations.

Yhteistyökumppaneitamme

Atealta hankit kaikkien yleisimpien valmistajien ohjelmistoja ja lisenssejä, mm.: Cisco, Citrix, IBM, Microsoft, VMware, Adobe, F-Secure, Snow Software.

Takaisin Ohjelmistopalvelut
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer