Takaisin Ohjelmistopalvelut

Microsoft-palvelut

Rakennamme asiakkaillemme it-strategian, jonka viemisessä käytäntöön huomioimme tarvittavat vaikutukset lisenssipääomaan. Olemme ohjanneet satoja asiakkaitamme kehittämään it-palveluitaan ja siirtymään pilveen fiksusti, kustannustehokas lisensointi huomioiden. Tuemme Microsoft-pilviasiakkaita tehtyjen lisenssihankintojen hyötyjen maksimoinnissa. Tuemme käyttöönottoja ja käytön laajentamista monipuolisilla teknisten asiantuntijoidemme palveluilla ja Atean jatkuvilla palveluilla.

Microsoft-tietoturvapalvelut

Office 365 -turvallisuusselvitys

Palvelulla on tarkoitus parantaa tietoturvaa ja minimoida riskejä tietovuodon tai tietoturvan osalta. Turvallisuusselvityksen lopputuotteena toimitamme raportin, joka sisältää tehtävälistan siitä, miten organisaation tietoturvaa voidaan parantaa.

Tietoturvariskejä voidaan minimoida käyttöönottamalla jo valmiita Office 365 -tietoturvakontrolleja ja -mekanismeja. Nämä kontrollit eivät ole oletusarvoisesti käytössä organisaation siirtyessä Office 365 -palvelun käyttäjäksi, vaan vaativat erillisen käyttöönoton.

 

 

E5 Security POC (Proof of Consept)

Atean konsultti tekee asiakkaalle käyttöönoton Microsoft E5 Security Trial -lisensseillä sisältäen O365 ATP, Defender ATP, Azure ATP, Azure ITP ja Cloud App Security.

POC kestää kahdeksan viikkoa sisältäen viikottaisen seurannan online-palavereina asiakkaan kanssa. Projektin lopuksi toimitamme raportin organisaation tietoturvan kokonaistilasta sekä priorisoidut kehityskohteet (MS Security Roadmap).

Office 365- ja Teams-loppukäyttäjäkoulutukset

O365-aakkoset

O365-ajatusmallina
• O365-perusteet
• O365-työkalutarjoittimen läpikäynti

Teams

 • Teamsin perusteet
  Tiimien luomien
 • Kanavat, Välilehdet, Sovellukset
 • Teams-kokoukset, käyttö, liittyminen ja varaaminen
 • Chat-toiminnallisuus
 • Jakaminen, yhteiskäyttö, versionhallinta
 • Avaaminen, luominen, tallentaminen
 • Mobiiliasennus

Sharepoint ja OneDrive

 • Käytön aloittaminen, synkronointi
 • Tallennuksen, jaon ja hallinnan perusteet
 • Tips & tricks, parhaat käytännöt

 

Ota kaikki hyöty irti Microsoft-lisensseistäsi

Viestintäratkaisut

Microsoft Office 365 on pilvipalvelu, joka tarjoaa yritystason sähköpostin, videoneuvottelu- ja pikaviestintäratkaisut sekä erilaiset työryhmäpalvelut kaiken kokoisille yrityksille ennustettavissa olevalla, käyttöön perustuvalla kuukausilaskutuksella.

Turvaa datasi

Atean Microsoft Office 365 -varmistuspalvelun avulla varmistat, että tietosi säilyvät ja ovat palautettavissa. Palvelua tuotetaan Atean konesaleista Suomessa.

Tehosta työntekoa

Digitaalisen työpaikan Office 365 -tuottavuustyöpajan tarkoituksena on selvittää ja määritellä, miten oman organisaation perusprosesseja, hallinnollisia ja teknisiä työnkulkuja sekä toistuvia toimintoja saadaan siirrettyä Office 365 työkaluilla nykyistä tuottavammin hoidettavaksi.

Microsoft Azure

Microsoft Azure -kehityssuunnitelma

Atean Microsoft Azure -kehityssuunnitelman avulla organisaatiosi saa kokonaiskuvan Azuren tarjoamista palveluista ja niiden hyödyntämisen mahdollisuuksista.

Atealla on kehittäjän ote pilvisiirtymissä

Takaisin Ohjelmistopalvelut
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer