Laddar meny

Koska työskentelytavat ovat murroksessa ja tietoa haetaan ja tuotetaan yhä moninaisimmilla tavoilla, on oleellista, että organisaatiotasolla kyvykkyys suodattaa tehokkaasti loppukäyttäjien liikennettä ja pääsyä haitallisille verkkosivustoille. Haittaohjelmat pitää tunnistaa tehokkaasti sekä parantaa näkyvyyttä ja automaatiota poikkeavuuksien käsittelyssä. 

Nimipalveluun nojautuva tietoturva mahdollistaa nopean ja tehokkaan suojakerroksen kaikille organisaation laitteille ja käyttäjille.

 

  • Atea DNS Security –palvelun avulla organisaation nimipalveluun liitetään globaalisti saatava lisätietoturvapalvelu
  • Nimikyselyt ohjataan Cisco Systems Umbrella -tietoturvapalveluun, jolloin haitallinen liikenne käytännössä estetään, ennen kuin vakavampia asioita ehtii tapahtua
  • Asiakkaalle rakennetaan oma nimipalvelun tietoturvaan liittyvä profiili
  • Atea huolehtii havainnoista sekä niihin liittyvästä reagoinnista SLA-sopimuksen mukaisesti
  • Palvelu on päätelaiteriippumaton

Ratkaisussa nimikyselyt ohjautuvat normaalin nimipalvelukyselyn sijasta Ciscon Umbrella -tietoturvapilveen, joka estää haitallisen liikenteen. Samalla estetään saastuneiden päätelaitteiden kommunikaation takaisin isäntäjärjestelmiin.

Atea DNS Security perustuu Ciscon Umbrella-tietoturvapilveen

Haluatko tietää lisää nimipalveluun perustuvasta tietoturvasta ja Atea DNS Security -ratkaisusta. Kirjoita sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään ja saat eBookin suoraan sähköpostiisi.

 

Jos haluat kuulla lisää Atean DNS Security -palvelusta, lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella. 

Palvelun toimintaan käytännössä pääset tutustumaan Atea Experience Centerissä.Nimipalvelu (DNS eli Domain Name Service) on järjestelmä, joka muuntaa verkkotunnuksia IP-osoitteiksi, jotta tietokoneet ja muut verkkolaitteet löytävät toisensa verkossa. Internetissä laitteet kommunikoivat keskenään numeeristen osoitteiden avulla (IP-osoite), joiden muistaminen sellaisenaan olisi hankalaa. Nimipalvelu yhdistää selkokielisen verkko-osoitteen ja sitä vastaavan IP-osoitteen toisiinsa.

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer