Laddar meny

Atea go IT loop

-kierrätyspalvelu

Atea go IT loop -kierrätyspalvelu

Lojuuko yrityksessänne vanhentuneita tai turhia it-laitteita, jotka pitäisi tuhota, mutta joilla saattaa vielä olla markkina-arvoa? Epäilyttääkö kierrätettävien laitteiden tietoturvallinen hävittäminen? Ratkaisu löytyy Atean go IT loop -kierrätyspalvelusta.

Atean kierrätys- ja kunnostuskonsepti go IT loopin ansiosta kierrätys on helppoa. Me tuomme yrityksesi toimipisteeseen kierrätyshäkin, johon keräätte kaikki tarpeettomat elektroniset laitteet. Sen jälkeen me haemme häkin ja jatkokäsittelemme kaikki laitteet tietoturvallisesti LOOP-kierrätyspalvelussamme – niiden tilasta ja kunnosta riippumatta.

Valitse yrityksellesi parhaiten soveltuva go IT loop -kierrätysvaihtoehto ja jätä loput meidän hoidettavaksi! Prosessi on tehokas, tietoturvallinen ja ympäristöystävällinen. Sen avulla yrityksesi pääsee vaivattomasti ja luotettavasti eroon tarpeettomista it-laitteista.


Toimintamme noudattaa ISO 9001 ja ISO 14001 -standardeja.

Kierrätyspalvelun hyödyt


Tehokas

Tehokas

Atea noutaa yrityksestänne kaikki tarpeettomat elektroniset laitteet, kahvinkeittimistä tietokoneisiin – valitsemanne kierrätysmallin mukaisesti.


Tieto­turvallinen

Tieto­turvallinen

Tiedot poistetaan 100% tietoturvallisesti ohjelmallisesti tai demagnetisoimalla, markkinoiden johtavilla työkaluilla.


Helppo ja luotettava prosessi

Helppo ja luotettava prosessi

Atea noutaa laitteet yrityksestänne, teidän tarvitsee vain kerätä laitteet Atean toimittamiin kierrätyshäkkeihin.


Ympäristö­ystävällinen

Ympäristö­ystävällinen

Vanhentuneet elektroniset laitteet käsitellään ympäristöystävällisesti, toimivat laitteet kierrätetään.


ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien mukainen

ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien mukainen

ISO 9001 on laadunhallintajärjestelmä, joka yhdistää laadunhallinnan strategiaan ja toiminnan suunnitteluun. ISO 14001 on puolestaan maailman tunnetuin viitekehys ympäristöjärjestelmälle.

Go IT loop -kierrätysmallit

 • LOOP1

  Käytettyjen elektroniikkalaitteiden nouto

  (teräshäkissä, ei raportointia)


  LOOP1-palvelu on tarkoitettu kaikenlaiselle käytetylle elektroniikalle – kahvinkeittimistä kaapeleihin, CRT-näyttöihin ja näppäimistöihin.


  Tilaa eSHOPista
 • LOOP2

  Elektroniikkalaitteiden ja it-tuotteiden nouto

  (teräshäkissä, ei lukkoa)


  LOOP2-palvelu on tarkoitettu käytetylle elektroniikalle sekä kaikille muistilla varustetuille laitteille – esim. tietokoneet, tabletit, puhelimet, USB-tikut ja muut tallennusmediat sekä palvelimet. Atea poistaa kaikki tiedot markkinoiden johtavilla työkaluilla ja laitteiden kunnostus ja raportointi sisältyvät hintaan.


  Tilaa eSHOPista
 • LOOP3

  Elektroniikkalaitteiden ja it-tuotteiden nouto

  (lukollisessa teräshäkissä)


  LOOP3-palvelu on tarkoitettu käytetylle elektroniikalle sekä kaikille muistilla varustetuille laitteille, esim. tietokoneet, palvelimet, usb-muistit, tallennusmediat, puhelimet ja tabletit. Laitteista löytyvät tiedot poistetaan markkinoiden johtavilla työkaluilla. Palveluun kuuluu myös laitteiden kunnostus ja raportointi.


  Tilaa eSHOPista
 • LOOP4

  Synkronoitu uusien laitteiden toimitus (pakkauksista purettuina), elektroniikka- ja it-laitteiden nouto

  (samassa turvakaapissa)


  LOOP4-palvelussa yhdistyy uusien, Atealta tilattujen laitteiden toimitus sekä vanhan elektroniikan ja muistilla varustettujen laitteiden nouto. Näihin lukeutuvat esimerkiksi tietokoneet, tabletit, puhelimet, USB-tikut ja muut tallennusmediat sekä palvelimet.  Tietojen poisto suoritetaan markkinoiden johtavilla työkaluilla. Laitteiden kunnostus ja raportointi sisältyy hintaan.


  Tilaa eSHOPista

Jätä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer