Laddar meny

Älypuhelinten sujuvampi hallinta

Atea iPhone yrityspaketti auttaa älypuhelinten kokonaishallinnassa. Henkilökuntasi saa halutessaan apua käyttäjätueltamme ja jos esimerkiksi puhelin katoaa, sen arkaluontoiset tiedot saadaan poistettua etänä.

Uusi älypuhelin

Jos älypuhelimesi ei enää toimi kunnolla, saat uuden laitteen jo seuraavana päivänä. Riippumatta siitä, oletko toimistolla, matkalla tai etätöissä kotona. Palvelu on saatavilla mm. Länsi-Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa.


Varalaite ilman lisämaksuja

Vahingon sattuessa sinun ei tarvitse ostaa uutta puhelinta, sillä kuukausimaksuun sisältyy useita veloituksettomia vaihtoja.


Ympäristöystävällinen käsittely

Atea huolehtii vanhojen puhelinten tietoturvallisesta ja ympäristöystävällisestä kierrätyksestä – riippumatta siitä, haluaako yrityksesi päivittää koko henkilökunnan älypuhelimet kerralla tai ainoastaan vaihtaa muutaman puhelimen uuteen. Tarjoamme jokaisesta puhelimesta sen malliin ja kuntoon perustuvan rahallisen hyvityksen.


Turvallisempi vaihtoehto

Atea iPhone yrityspakettiin kuuluu EMM eli Enterprise Mobility Management -ratkaisu, jonka avulla näet missä yrityksen älypuhelimet sillä hetkellä sijaitsevat. Voitte myös esimerkiksi poistaa yrityskohtaiset tiedot tai päivittää tarvittavat ohjelmistot etänä.


Käyttötuki henkilökunnalle

Käyttäjätukemme opastaa ja auttaa henkilökuntaasi Atea iPhone yrityspaketti -älypuhelimiin ja niiden asetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Kysymyksiä voi esittää puhelimitse ja sähköpostitse.


Käyttövalmiit laitteet

Atea toimittaa älypuhelimet organisaatiollesi valmiiksi asennettuina – sovituilla asetuksilla ja sovelluksilla. Käytöstä poistettavat puhelimet voitte kerätä laatikkoon, jonka noudamme sovittuna ajankohtana ja viemme kierrätykseen.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer