Miksi kaikki organisaatiot tarvitsevat mobiililaitehallintaa?

Liikkuvien työntekijöiden päätelaitteiden, sovellusten ja tiedon hallinta on käytännössä jokaisen organisaation haaste. Tiedon määrä kasvaa ja tiedon pitää olla turvallisesti saatavilla reaaliaikaisesti. Lisääntyvä päätelaitevalikoima ja päätelaitteiden käyttöjärjestelmien versioiden määrä ja monipuolisuus asettavat hallinnalle sekä tiedon käsittelemiselle lisähaasteita.

Usein ajatellaan, että mobiililaite työntekijän käytössä on tietoturvariski. Näin ei kuitenkaan ole, jos yrityksen mobiilihallinta on kunnossa. Hyvin suunnitellussa mobiiliympäristössä on määritelty yhteiset turvallisuuskäytännöt ja otettu käyttöön vahva tunnistautuminen, laitteiden automaattinen rekisteröinti, laitteiden lukitus ja tietojen tuhoaminen.

Tietoturvan heikoin lenkki on kuitenkin useimmiten käyttäjä. Jos ympäristö on huonosti suunniteltu ja hallittu ja käyttäjäkokemus on heikko, houkutus siirtyä käyttämään epävirallisia ratkaisuja kasvaa. Tällainen varjo-IT on entistä suurempi riski EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) astuessa voimaan vuoden 2018 toukokuussa.

Juho Uitti vastaa Woltin ravintolaoperaatioista Suomessa.

Helsingissä syntynyt Wolt tuo ravintolaruoan kotiovelle jo viidessä maassa ja kahdessatoista kaupungissa. Harvan yrityksen liiketoiminta perustuu niin vahvasti mobiiliteknologiaan kuin Woltilla. Woltin palvelu pelaa Atean toimittamalla IBM MaaS -mobiilihallintajärjestelmällä.

 

Olemme auttaneet monia yrityksiä ja organisaatioita tehostamaan mobiilihallintaa. Tarjoamme siihen valmiit ratkaisut sekä osaamisresurssit. Hoidamme organisaatiotasi mobiililaitteiden, sovellusten, työkalujen, verkkoasetusten ja integraatioiden hallinnan automatisoidusti. Sähköpostit, dokumentit ja tiedot ovat aina saatavilla!    

  • Keskitetty ja tietoturvallinen mobiililaitteiden hallinta
  • Turvallinen ja nopea sovellusten jakelu
  • Integraatiot organisaation tietojärjestelmiin
  • Joustava ja helppo etätyöskentely 24/7

Case story: Mobiilihallinta tuonut ISS:lle merkittäviä hyötyjä

 

Kansainvälinen kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys ISS halusi tehostaa toimintaansa omassa organisaatiossaan, jossa on paljon liikkuvaa työtä tekeviä henkilöitä. Haastena organisaatiossa oli aiemmin aikaa ja resursseja sitovat manuaaliset sovelluspäivitykset sekä näkyvyyden puute siihen, millä laitteilla omaan ympäristöön kytkeydyttiin. Atean mobiilihallintapalvelu ja IBM:n Maas360-ratkaisu teki näistä haasteista historiaa. Lisäksi huomattiin, että ratkaisun myötä laitteiden käyttöfokus siirtyi puheluista liiketoimintasovellusten hyödyntämiseen jokapäiväisessä työnteossa. Palvelun avulla ISS on kyennyt säästämään aikaa ja kustannuksia sekä tehostamaan asiakastyötään. Lue koko tarina tästä

 

 Atea Experience Center - Näe, miten ratkaisu toimii käytännössä

Haluatko kuulla lisää automatisoidun mobiilihallinnan mahdollisuuksista ja miten se kannattaa ottaa haltuun? Tervetuloa tutustumaan Atean Experience Centeriin! Näytämme, miten helppoa mobiili työnteko on, kun kaikki toimii.  

 

Maksuton trial - kokeile itse

Nyt voit kokeilla, miten mobiilihallinta oikeasti toimii. Se onnistuu nyt veloituksetta kahden kuukauden ajan ja alle 100 laitteen ympäristöissä. Palvelumme teknologia perustuu IBM MaaS360:een, joka tukee Android-, iOS- ja Windows Phone -ympäristöjä. 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer