Takaisin Jatkuvat palvelut
Service Desk It-palvelut

Service Desk -palvelut

Atean Service Deskille useimmat käyttäjien pulmat tietokoneiden ja mobiililaitteiden kanssa saadaan ratkaistua ripeästi heti ensimmäisellä yhteydenotolla, ja visaisemmatkin ongelmat ratkeavat vastuunottajan asenteellamme.

Osaavat ammattilaisemme palvelevat loppukäyttäjiäsi suomeksi ja useilla muilla kielillä. Muotoilemme yhdessä juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden ja sitoudumme palveluiden jatkuvaan kehittämiseen.

Loppukäyttäjäsi saavat nopeasti osaavaa apua ja sinä voit keskittyä kehityspuoleen kanssamme. Tiedät kaiken aikaa, missä mennään, sillä voit seurata toimintaamme tukipyyntö- eli palvelutikettijärjestelmämme kautta. Lisäksi pidämme tarvittaessa koko tukipalvelukokonaisuutesi langat käsissä: synkkaamme atealaisten ja omien tukihenkilöidesi toiminnan. Palvelutikettijärjestelmän tietojen perusteella saamme kiinni myös siitä, mitkä ovat tyypillisimpiä pulmia organisaatiossasi, ja miten niitä voisi vähentää.

Suomalainen puhelinpalvelumme sijaitsee Joensuussa. Meitä on Suomessa 30. Ratkomme vuosittain 85 000 tikettiä.

Lisää vaihtoehtoja tarjoaa Atea-konsernin yhteinen Service Desk, jossa on päivittäin tarjolla palvelut pohjoiseurooppalaisilla kielillä sekä englanniksi. Englanniksi palvelut voidaan tarjota myös ympärivuorokautisesti. Kansainvälinen Service Desk tuottaa 1-, 2- ja 3-tason käyttäjätukea ja sen vahvuus on yli 100 monipuolisesti sertifoitunutta työntekijää. Tikettejä ratkotaan vuosittain 500 000. Ensimmäisen puhelun aikana pulmista ratkeaa yli 70 %.

Miksi Atea?

Atea Service Desk toimii single point of contact (SPOC) -periaattelle ja käsittelee tuki- ja palvelupyyntöjä ennalta asiakkaan kanssa määriteltyjen prosessien mukaisesti. Prosessit kattavat seuraavat osa-alueet:

  • incident management
  • problem management
  • service request process
  • change management

 

Yhteydenotto Service Deskiin voi tapahtua puhelimitse, sähköpostitse tai palveluportaalin välityksellä. Toimintaa seurataan kaikien aikaa tukipyyntö- eli palvelutikettijärjestelmämme kautta.

 

 

checked_white.png
Takaisin Jatkuvat palvelut
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer