Takaisin Jatkuvat palvelut
jatkuvat palvelut päätelaitepalvelut It-palvelut

It-päätelaitepalvelut

Päätelaitepalvelut tarjoavat ratkaisuja laitteiden elinkaaren kaikkiin vaiheisiin aina hankinnasta tietoturvalliseen käyttöön ja kierrätykseen.

Elinkaaripalvelut

Atean elinkaarenhallintapalvelu on modulaarinen, asiakaskohtaisesti määritelty it-palvelukokonaisuus, joka tarjoaa tarpeisiisi sopivan ja joustavan ratkaisukokonaisuuden. Toimitamme tarvitsemasi laitteet ja ohjelmistot ripeästi ja luotettavasti, halutessasi käyttövalmiiksi asennettuina. Lisäksi hoidamme elinkaarensa lopussa olevien laitteiden tietoturvallisesta kierrätyksestä. Lue lisää elinkaaripalveluista.

Varalaitepalvelu 

Varalaitepalvelu tarjoaa apua silloin, kun tietoverkon toiminta on uhattuna laitevian yllättäessä. Asiakastuki toimii yhden kontaktipisteen periaatteella (SPOC).

Managed Endpoint Security

Atea Managed Endpoint Security on nykyaikainen, hallittu päätelaitetietoturvapalvelu Microsoft Windows- ja Apple MacOS käyttöjärjestelmäpohjaisiin päätelaitteisiin. Palvelu on suunniteltu täyttämään myös suurten yritysten, yliopistojen ja hallinnollisten organisaatioiden tarpeet. Tämä palvelu tarjoaa laajamittaisessa käytössä tarvittavaa joustavuutta, skaalautuvuutta, mukautusmahdollisuuksia ja loppukäyttäjän tietoturvan hallintaominaisuuksia.

Palvelu toteutetaan Atean konesalista keskitetyn palvelualustan kautta, kumppanin pilvestä tai optiona asiakkaan omista tiloista. Keskitetty päätelaitetietoturvan hallinta toteutetaan päätelaitteessa olevan kolmannen osapuolen ohjelmiston avulla.

Takaisin Jatkuvat palvelut
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer