Takaisin Jatkuvat palvelut
jatkuvat palvelut in-infran palvelut It-palvelut

It-infrapalvelut

Infrapalveluiden avulla varmistat it-ympäristösi perustan toimivuuden ja jatkuvuuden. Smart-palveluilla rakennat älykkäitä koulu- ja toimistoympäristöjä.

Kapasiteettipalvelut

Atean kapasiteettipalvelu tarjoaa lokaatioriippumatonta palvelinkapasiteettia. Asiakas saa tarpeidensa mukaisen ratkaisun jaetun-, dedikoidun-, ja/tai julkisen pilven kapasiteetista tarvittaessa varmistettuna. 

Atea Cloud -kapasiteettipalvelut tuotetaan Atean omista konesalitiloista private cloud -periaatteen mukaisesti. Julkisen pilven kapasiteetissa käytämme pääsääntöisesti Microsoftin palveluita. Atean kapasiteettipalvelut voidaan yhdistää Atean hallinta- ja valvontapalveluiden kanssa.

Gateway Security

Gateway Security -tietoturvapalvelu muodostuu eri tarpeisiin suunnitelluista moduuleista, jotka joustavat yrityksen tarpeiden mukaisesti. Gateway Security -palvelun osa-aluita ovat:

  • Remote Access and Authentication Service
  • Atea Radar
  • Atea DNS Security
  • Firewall Management & Operations
  • Atea Email Security

Lue lisää tietoturvan jatkuvista palveluista.

Smart Services

Smart Office

Atea Smart Office -konsepti on joukko ratkaisuja, jotka mahdollistavat ketterän ja yhteistyökykyisen työympäristön rakentamisen. Se on suunniteltu parantamaan työntekijöiden työpäiväkokemusta tyäpaikoilla. Konsepti mahdollistaa mm. erilaisten IoT-ratkaisujen, paikannuksen ja toimitiloista kerätyn datan yhdistämisen moderniin tulevaisuuden työympäristöön. Lue lisää Atea Smart Officesta.

Smart School

Atea Smart School -konsepti on rakennettu vastaamaan koulumaailman muutoksiin ja se lähtee liikkeelle oppilaitoksen vision ja koulun kehittämisen näkökulmasta. Teknologia on toissijainen asia, kokonaisuus rakennetaan pedagogiikan ehdoilla, käyttäjälähtöisesti. Lue lisää Atea Smart Schoolista.

Takaisin Jatkuvat palvelut
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer