Takaisin Jatkuvat palvelut
jatkuvat palvelut hallintapalvelut It-palvelut

It-hallintapalvelut

Hallintapalveluiden avulla takaat it-ympäristösi häiriöttömän toiminnan ja mahdollistat liiketoiminnan sujuvuuden myös häiriötilanteissa.

Palvelinhallinta

Palvelinhallinnan avulla Atea varmistaa organisaatiosi palvelinympäristön häiriöttömän toiminnan ja reagoi ripeästi häiriö- ja muutostilanteissa. Palvelu koostuu palvelinympäristön operointipalvelusta sekä häiriön- ja muutoshallinnan palvelusta.

Yhdistettynä Atean kapasiteettipalveluun saat private cloud -kokonaisuuden, joka tarjoaa korkean käytettävyyden palvelutasoa. Palvelu voidaan yhdistää myös julkisen pilven tai kolmannen osapuolen kapasiteettipalveluun ja näin saavutetaan laajempi maantieteellinen kattavuus ja joustavuus. 

Palveluportaalin kautta voit seurata palveluympäristön toimintaa ja toteutunutta laatua. Palvelu on saatavilla tarvittaessa myös ympärivuorokautisella palveluajalla. Palvelinhallintaa tuotetaan aina yhdessä valvontapalveluiden kanssa. Näin kaikki hallintapalvelun piirissä olevat laitteet ovat proaktiivisessa seurannassa niin toiminnan kuin suorituskyvynkin suhteen. 

Päätelaitehallinta

Päätelaitehallintapalvelu tarjoaa tehokkaan prosessin päätelaitteiden keskitettyyn hallintaan, ylläpitoon sekä sovellusten ja päivitysten jakeluun. Palvelun avulla tuotamme automatisoidun sovellusjakelun ja tietoturvapäivitykset sekä ajantasaisen päätelaitteiden sovellus- ja laiteinventointitiedon. Palvelu on saatavissa työasemille, kannettaville, puhelimille ja tablet-laitteille. 

Verkonhallinta

Verkonhallintapalvelu sisältää tietoverkon operointipalvelut sekä häiriöhallintaan että muutoshallintaan. Verkonhallinta muodostaa Atean varalaitepalvelun ja valvontapalvelun kanssa toiminnallisen kokonaisuuden, jolle on tarjolla myös korkean käytettävyyden palvelutaso. Palveluun voidaan yhdistää myös Atean kansainväliseen Service Desk -palveluun ja näin saavutetaan laajempi maantieteellinen kattavuus ja kielituki.  Keskeiset tuotettavat lisäarvot ovat tietoverkon häiriötön toimivuus ja ripeä reagointi muutostilanteissa.

Verkonhallintaa tuotetaan aina yhdessä valvontapalveluiden kanssa yhdessä. Näin kaikki hallintapalvelun piirissä olevat laitteet ovat proaktiivisessa seurannassa niin toiminnan kuin suorituskyvynkin suhteen.

 

Valvontapalvelut

Valvontapalveluiden avulla saat ajantasaisen tilatiedon orgasisaatiosi it-ympäristön toiminnasta ja suorituskyvystä. Tilannekuva muodostetaan kokoamalla it-ympäristön kaikki valvontatieto samaan näkymään, ja sen avulla on helppo seurata it-resurssien toimintaa, käyttöastetta ja suunnitella tulevia tarpeita. Palvelu toimii yhdessä Atean hallintapalveluiden kanssa. Palvelu toimii 24/7.

Takaisin Jatkuvat palvelut
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer