Siirry sisältöön
Atean Service Deskille useimmat käyttäjien päätelaitteisiin liittyvät pulmat saadaan ratkaistua ripeästi heti ensimmäisellä yhteydenotolla ja visaisemmatkin ongelmat ratkeavat vastuunottajan asenteellamme.

Osaavat ammattilaisemme palvelevat loppukäyttäjiäsi suomeksi ja useilla muilla kielillä. Muotoilemme yhdessä juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden ja sitoudumme palveluiden jatkuvaan kehittämiseen.

Loppukäyttäjäsi saavat nopeasti osaavaa apua ja sinä voit keskittyä kehityspuoleen kanssamme. Tiedät kaiken aikaa, missä mennään, sillä voit seurata toimintaamme tukipyyntö- eli palvelutikettijärjestelmämme kautta. Lisäksi pidämme tarvittaessa koko tukipalvelukokonaisuutesi langat käsissä: synkkaamme atealaisten ja omien tukihenkilöidesi toiminnan. Palvelutikettijärjestelmän tietojen perusteella saamme kiinni myös siitä, mitkä ovat tyypillisimpiä pulmia organisaatiossasi, ja miten niitä voisi vähentää.

Suomalainen puhelinpalvelumme sijaitsee Joensuussa. Meitä on Suomessa 80. Ratkomme vuosittain 170 000 tikettiä.

Lisää vaihtoehtoja tarjoaa Atea-konsernin yhteinen Service Desk, jossa on päivittäin tarjolla palvelut pohjoiseurooppalaisilla kielillä sekä englanniksi. Englanniksi palvelut voidaan tarjota myös ympärivuorokautisesti. Kansainvälisesti Service Desk tuottaa 1-, 2- ja 3-tason käyttäjätukea ja sen vahvuus on yli 400 monipuolisesti sertifoitunutta työntekijää. Tikettejä ratkotaan vuosittain yli 1 300 000. Ensimmäisen puhelun aikana pulmista ratkeaa yli 70 %.

”Olemme onnistuneet lunastamaan paikkamme olemassa olevien asiakkaidemme apuna, ja lisäksi moni uusi yritys on valinnut meidät kumppanikseen. Avullamme organisaatiot vapauttavat oman henkilökuntansa keskittymään ydintoimintoihinsa”

— Head of Atea Service Desk

Miksi Atea?

Atea Service Desk toimii single point of contact (SPOC) -periaatteella ja käsittelee tuki- ja palvelupyyntöjä ennalta asiakkaan kanssa määriteltyjen prosessien mukaisesti. Prosessit kattavat seuraavat osa-alueet:

  • incident management
  • problem management
  • service request process
  • change management

Yhteydenotto Service Deskiin voi tapahtua puhelimitse, sähköpostitse tai palveluportaalin välityksellä. Toimintaa seurataan kaiken aikaa tukipyyntö- eli palvelutikettijärjestelmämme kautta.