Takaisin Tietoturvakonsultointi
tietoturva It-palvelut

Atea Security Playbook

Haluatko kokonaisvaltaisen kuvan yrityksesi tietoturvasta ja kattavan dokumentaation kehityskohteista? Atea Security Playbook -palvelun avulla kuvataan asiakasympäristön hallinnollisia ja teknisiä tietoturvaperiaatteita siten, että asiakas pystyy itsenäisesti kertomaan keskitetysti yhden dokumentin avulla tietoturvan käytännön toteuttamisperiaatteista sisäisesti ja kolmansille osapuolille.

Hyödyt

Organisaatioiden it-tietoturva on monista asioista koostuva kokonaisuus, josta suuri osa on dokumentoimatonta ja hankalasti kuvattavaa ilman yhteistä koostedokumenttia. Tämän palvelun hyödyt ovat seuraavat:

  • Mahdollistaa keskitetyn tietoturvan toteuttamisen periaatedokumentin käytön koko organisaatiossa
  • Helpottaa tietoturvan kuvaamista kokonaisuutena
  • Selkeyttää teknisiä valintoja ja parantaa yhteensopivuutta
  • Edesauttaa tietoturvan auditointia ja evaluointia laajemmin, koska siihen liittyvät periaatteet on kirjattu selkeästi
  • Antaa hyvän lähtökohdan tietoturvan kokonaiskehittämiselle.

Kenelle palvelu soveltuu

Atea Security Playbook -palvelu on suunnattu organisaatiolle, jotka haluavat luoda selkeän dokumentaation it-järjestelmien tietoturvan käytännön toteutukselle, sekä luoda yhteisen pelikirjan eri toimijoiden välille.

Projektin sisältö

Tavoitteena on luoda yhdessä asiakkaan kanssa projekti, jonka tarkoituksena on nostaa asiakkaan tietoturvan käytännön toteuttaminen liiketoiminnan edellyttämälle tasolle. Konsultointityön tarkoituksena on kuvata koostedokumentin muodossa asiakkaan nykyiset tietoturvaan liittyvät määrittelyt ja käytännöt, sekä osoittaa kehityksen kohteita tai määrittelemättömiä asiakokonaisuuksia. Kehitysprojektiin osallistuu Atean puolelta tarvittaessa useampia teknisiä asiantuntijoita ja/tai asiakastarpeen niin vaatiessa myös kolmansia osapuolia tai asiantuntijoita Atea konsernista.

Takaisin Tietoturvakonsultointi
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer