Atea Experience Center

Digitaalisen työpaikan kokemuskeskus


Varaa näyttelykierros

Tutustu teemoihin

Tuki ja itsepalvelu

Tuki ja itsepalvelu

Tule kokeilemaan miten maailma muuttuu. Haluaisitko nähdä miten sinun yrityksesi loppukäyttäjiä voidaan palvelulla uuden teknologian ja henkilökohtaisen ihmisen kohtaamisen yhdistelmällä.

Järjestelmä­ympäristö

Järjestelmä­ympäristö

Tule kurkkaamaan konepellin alle. Haluamme näyttää käytännössä miten tulevaisuuden verkkoratkaisut, pilvipalvelut, konesaliympäristöt mahdollistavat liiketoiminnan jatkuvuuden ja jatkuvan kehittämisen.

Käyttäjä­ympäristö

Käyttäjä­ympäristö

Tule tutustumaan uusimpiin työvälineisiin. Millaisista työvälineistä työntekijäsi puhuvat ja mitä merkitystä näillä on liiketoiminnan näkökulmasta? Miten kokouskäytännöt muuttuvat ja miten viestintää voidaan hoitaa aivan uudella tavalla?

Valvonta ja hallinta

Valvonta ja hallinta

Tule katsomaan millainen on nykyaikaisen digitalisoituvan järjestelmä- ja käyttäjäympäristön tilannekuva. IT on digitaalisessa työpaikassa kiinteä osa liiketoimintaa, eivätkä vanhentuneet valvonta- ja hallintamallit enää riitä.

Jaa #visitatea-kokemuksesi

  Kiitos ilmoittautumisesta!

  Saat pian varmistusviestin sähköpostiisi!

  Varaa näyttelykierros

  Kerää organisaatiostasi porukka ja tule tutustumaan digitaalisen työpaikan koelaboratorioomme. Me tarjoamme työkalut, tilan ja asiantuntijan. Sinä pääset kokeilemaan juuri omaa organisaatiotasi parhaiten palvelevia ratkaisuja.

  Jos työpaja Atea Experience Centerissä kiinnostaa, ota meihin yhteyttä.

  Kyllä kiitos, minulle saa lähettää tietoa ja uutiskirjeitä Atean tuotteista, palveluista sekä tapahtumista. Voit hallinnoida asetuksiasi ja perua markkinointiluvan koska tahansa Atea Preference Centerissä http://kampanjat.atea.fi/atea-my-page

  Atea kerää ja käsittelee keräämiään henkilötietoja tietosuojakäytännön mukaisesti (https://www.atea.fi/yleista/tietoa-sivustosta/tietosuojakaytanto/). Hyväksyn tämän tietosuojakäytännön mukaisen tietojen käsittelyn

  Kiitos lomaketäytöstä

  Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer