Siirry sisältöön
Takaisin Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 -varmistuspalvelu

Atean Office 365 -varmuuskopiointiratkaisu suojaa pilviympäristöön tallennettuja tietoja.

Tiesitkö keskeisen asian Office 365 -varmistuksista?

Työpaikkojen ja oppilaitosten Office 365 -ympäristössä tiedot säilyvät roskakorissa oletusarvoisesti 93 päivän ajan. Tämän jälkeen tietoja ei voida palauttaa. Mikäli roskakorin kiintiö täyttyy ennen 93 päivää, vanhimmasta päästä tiedostoja poistetaan jo ennen määräaikaa.

Uskallatko unohtaa pilvessä olevan kriittisen datan varmistuksen?

Pilvipalvelujen markkinoinnissa tyypillisesti painotetaan pilven saatavilla oloa 24/7/365. Usein unohtuu että se ei kuitenkaan suojaa dataa tiedon tuhoutumiselta esimerkiksi inhimillisen virheen seurauksena. Vaivattomalla varmuuskopioinnilla voidaan säästää monta murhetta.

Atean tarjoama varmuuskopiointipalvelu Office 365 -ratkaisuun takaa, että esimerkiksi sähköposti sekä kaikki SharePointiin ja OneDriveen tallennetut tiedostot ovat ja pysyvät tallessa virhetilanteissakin. Inhimillisten erehdysten lisäksi dataa uhkaavat esimerkiksi haittaohjelmat ja kyberrikolliset.

Atean Office 365 -varmistusratkaisu

Atean Office 365 -varmistusratkaisu on nopea ja luotettava. Käyttö on helppoa, tietojen hakeminen ja palauttaminen onnistuu parilla klikkauksella tai hiirellä raahaamalla.

Varmistuskopio on yleensä asiakkaalle viimeinen pelastus, joten sen on pakko toimia. Lähtökohta varmistuksen hankinnassa on se, että tuote toimii luotettavasti.

Atean Office 365 -varmistuksen avulla varmistat, että tietosi säilyvät ja ovat palautettavissa. Palvelua tuotetaan Atean konesaleista Suomessa ja puheluihin vastataan Atean Joensuun Service Deskistä ihan suomen kielellä. Vaikka Microsoft Office 365 tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita palveluja käyttäjille ja organisaatioille, kattava varmistusratkaisu ei kuulu näihin palveluihin: Office 365:ssä ei sellaista ole.

Atea Backup for Microsoft Office 365 -ohjelmistolla voit:

  • Suojata tiedot vahingossa tapahtuvilta poistoilta, tietoturvauhilta ja säilytyskäytäntöjen puutteilta
  • Palauttaa tietoja ja tiedostoja nopeasti ja hallitusti
  • Noudattaa lakisääteisiä ja vaatimustenmukaisuusvaatimuksia
Takaisin Microsoft Office 365
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer