Siirry sisältöön
Pidä palaverisi kasvokkain, missä ikinä oletkin. Atea integroi eri viestintäratkaisut saumattomasti toimivaksi kokonaisuudeksi.

Helppokäyttöisyyttä ja kattavaa liitettävyyttä

Atea MeetNow on päätelaiteriippumaton, pilvipohjainen videoneuvottelupalvelu, joka yhdistää helposti nykyiset ja uudet videoneuvottelulaitteet yhdeksi sujuvasti toimivaksi kokonaisuudeksi. Atea MeetNow  tarjoaa yrityksen työntekijöille oman henkilökohtaisen virtuaalisen videoneuvotteluhuoneen ja yhdistää sen saumattomasti muihin yrityksessä käytössä oleviin yhdistetyn viestinnän ratkaisuihin ja videoneuvottelujärjestelmiin.

MeetNow-palvelussa videoneuvottelu on mahdollista kännykällä, tabletilla, läppärillä tai videoneuvottelulaitteella. Se tarkoittaa, että myös asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi voi osallistua videoneuvotteluun vaikka pelkän verkkoselaimen avulla.

Kun hankit yritykseesi Atea MeetNow -palvelun, saat markkinoiden kattavimman liitettävyyden kaikkien videoneuvottelulaitteiden välille, ja helppokäyttöisyytensä ansiosta palvelua tulee myös oikeasti käytettyä.

Tutustu MeetNow-palveluun

5 syytä valita Atea MeetNow -videoneuvottelupalvelu

 1. Markkinoiden kattavin liitettävyys
  Atea MeetNow -videoneuvottelupalvelua voit käyttää missä vain, millä tahansa laitteella.
 2. Helppokäyttöinen
  Vaivattoman käytön ansiosta palvelua tulee myös käytettyä
 3. Säästää matkakustannuksia, lisää tuottavuutta ja pienentää hiilijalanjälkeä
  Atea MeetNow'n ansiosta tuottavuus lisääntyy. Kun palaverin voi pitää etänä, matkakustannukset vähenevät ja matkustamiseen käytetty hukka-aika poistuu. Puhumattakaan etäpalaverien pitämisen positiivisesta vaikutuksesta hiilijalanjälkeen. Koska MeetNow on kuukausivelotteinen palvelu, sen käytön kustannukset ovat tarkasti ennustettavissa.
 4. Parantaa yhteistyötä ja asiakasuskollisuutta
  Sutjakkaasti toimivalla videoneuvottelupalvelulla luot vahvemman siteen myös kauempana sijaitseviin asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja kollegoihin.
 5. Aidommalta tuntuva virtuaaliläsnäolo
  Atea MeetNow -videoneuvotteluhuoneet ja -päätelaitteet tuovat lähes aidon tuntuisen läsnäolon.
icon.

Haluatko kokeilla Atea MeetNow -videoneuvottelua maksutta neljän viikon ajan?

Täytä lomake ja lähetä se meille. Toimitamme sinulle tunnukset koekäyttöä varten.