Bett 2017 Lontoo – here we come!

2016-12-23

Syyslukukausi on juuri päättynyt ja opettajat ja rehtorit ovat jääneet ansaitulle joululomalle. Syksyn aikana peruskouluissa on otettu käyttöön uusi opetussuunnitelma. Se on varmasti tuonut uutta intoa opetukseen ja oppimiseen, mutta myös haasteita käytännön jalkautukseen. Muutoksen pitäisi näkyä lähinnä asenteen muutoksena: oppilaasta tulee aktiivinen tiedonetsijä, joka ottaa itse selvää asioista. Toista se oli meidän kouluaikana, aikaa meni koulupenkillä lähinnä kopioitaessa valkotaululta omaan vihkoon...mutta ei nyt mennä siihen.

Martin Lönnberg
Martin Lönnberg Business Manager, Workplace

Vaikka joulu on jo ovella, on meillä Ateassa ihan muut asiat mielessä: Atean Bett-koulutusmatka Lontooseen tammikuussa 2017. Bett-messut ovat maailman suurin ja tärkein kohtaamispaikka, joka keskittyy opetussektorin ja varhaiskasvatuksen digitalisointiin.

Lennämme Lontooseen asiakkaiden kanssa tiistaina 24.1.2017 ja palaamme kotiin innostuneina ja täynnä uusia ideoita lauantaina 28.1.2017. Emme malta enää odottaa!!

Mitä kaikkea voimme odottaa Bettistä tänä vuonna? Voisin väittää, että Lontoon ExCelissä on niin paljon tekniikkaa esillä, että pää menee sekaisin… Aikaisemmassa blogissani totesinkin, että teknologiaa on tarjolla paljon, mutta siitä ei ole hyötyä ilman tavoitteita tai tarkempaa suunnitelmaa. Sen takia olemme valmistautuneet hyvin ja järjestämme asiakkaillemme workshopin, jossa keskustellaan koulujen kulttuurin muutoksesta ja sen johtamisesta. Miten ja millaisella aikataululla kehittäminen on mahdollista ja kannattavaa toteuttaa? Millaista tukea matkan varrella on mahdollista saada eri yhteistyökumppaneilta?

Atea järjestää myös kiinnostuneille matkalaisille mahdollisuuden käydä tutustumassa paikalliseen oppilaitokseen. Tilaisuus tietenkin täyttyi heti ensimmäisenä, koska on todella kiinnostavaa nähdä ja kerätä ideoita siitä, miten toisessa maassa koulussa työskennellään ja miten asiat on järjestetty.

Minulle verkostoituminen ja ideoiden vaihtaminen kollegan tai yhteistyökumppanin kanssa on näissä reissuissa se juttu. On oikeasti aikaa keskustella vapaasti luovassa ilmapiirissä ja suunnitella yhdessä tulevaa. Taitaa olla itsellänikin neljäs kerta Bett-matkalla.

Olethan tammikuussa yhteydessä meihin, jos haluat olla mukana järjestämässämme ohjelmassa tai kuulla kuumimmat Bett-vinkit.

Atea Finlandin edustajat voit tavata Bett-viikolla ExCelissä, Lontoossa ständillä C180.

Hyvää Joulua kaikille!