2017-03-17

Tunnelmia Atean Mobiilit laiteuutuudet ja -tarvikkeet -tapahtumasta

Atea järjesti 16.3. "Mobiilit laiteuutuudet ja -tarvikkeet"-tapahtuman, jossa laite- ja tarvikevalmistajat esittelivät uusimpia tuotteitaan. Päivän aikana Atean asiakkaat pääsivät testaamaan uusia ja ajankohtaisia tuotteita Atean Showroom-tilassa.

Myös minä kiertelin päivän aikana muutamaan otteeseen hypistelemässä tuotteita valmistajien ständeillä ja täytyy myöntää, että pari tuoteuutuutta tekisi jo mieli saada omaankin käyttöön!

Atean mobiilimessujen kiinnostavimpia tuotteita

Päivän kiinnostavimmat löydöt:

Microsoft Surface Book -lanseeraus

Kauan odotettu Microsoftin Surface Book on vihdoin täällä (ennakkotilauksen voi tehdä jo Atean eShopista) ja laitetta pääsi hypistelemään Microsoftin ständillä. Mieleen jäi etenkin tyylikäs muotoilu, irrotettava näyttö ja kynän hyödyntäminen.

 

Lenovon Moto Z -puhelimen lisälaitteet

Lenovon Moto Z -älypuhelimessa on irrotettava takapaneeli, jonka tilalle voi kiinnittää hyödyllisiä lisälaitteita (Moto Mods). Lisälaitteita testaillessa mieleen tuli, että sopivilla lisälaitteilla toimisto kulkee koko ajan takataskussa! Ainakin projektori-, kamera- (10x optinen zoomaus) ja subbarimoduulit olivat uniikkeja lisätarvikkeita.

 Lenovo Moto Z

HP:n ruusukullalla koristeltu läppäri

Tyylitietoisille HP:n erittäin ohut ja kevyt, ruusukullalla koristeltu Spectre Pro -läppäri sopii kuin nenä päähän. Näkisin tämän ainakin oman esimieheni käsilaukussa.

 HP Spectre Pro

Lukematon määrä oheistarvikkeita

Tarvikepuolella oli toistakymmentä pistettä, joissa löytyi lisätarvikkeita jokaisen makuun. Itseäni kiehtoi etenkin Nanofixitin nestemäinen näytönsuoja, iDeal of Swedenin tyylikkäät suojakuoret (etenkin marmoriprintillä) ja dbramante1928:n nahkalaukut.

Nämäkin tuotteet voit hankkia helposti Atean eShopista.