2015-09-29

Kahta en vaihda – ja toinen on Atea Focus!

Yhtä varmasti kuin puiden lehdet vaihtavat syksyllä väriään on asiakkaidemme, tärkeimpien kumppaneidemme ja atealaisten ohjelmassa Atea Focus. Näin eilenkin – Messukeskuksen Kokoustamoon kokoontui asiakkaitamme läheltä ja kaukaa, yhteensä noin 1200 vierasta.

Tapahtuman tunnelma oli synkeistä talousnäkymistä huolimatta positiivinen ja innostunut. Eväitä siihen, miten tietotekniikalla voidaan lisätä mielekkyyttä ja tuottavuutta meidän kaikkien työelämään löytyi yllin kyllin noin 40 luennolta ja Focustorin ständeiltä. Inspiraatiota kerättiin loistavista keynote-puheenvuoroista, joita ei liikaa voi ylistää.

Näin järjestäjän näkökulmasta on mukavaa todeta käytäväpuheiden ja muutaman suorankin asiakaspalautteen perusteella, ettei lukuisien atealaisten ja kumppaneidemme tekemä työ tunnu menneen tänäkään vuonna hukkaan.  Haluammekin tarjota joka kerta entistä paremman tapahtuman, jossa vietetty aika koituu asiakkaidemme ja heidän organisaatioidensa hyödyksi.

Seuraavan Focuksen valmistelut käynnistyivät tänään – palautetta ja kehitysehdotuksia voi vapaasti lähettää allekirjoittaneelle tai kenelle tahansa Ateassa, ja sitä voi tietenkin antaa myös virallista kanavaa eli palautekyselyämme pitkin. Joskus parannuksia on mahdollista tehdä heti ja joskus viipeellä, mutta kaiken palautteen otamme huomioon. Tavataanhan Focuksen merkeissä taas 29.9.2016!