Takaisin Asiantuntijapalvelut
asiantuntijapalvelut workshop It-palvelut

It-infran kehityspäivä

Kokoa kollegasi yhteen ja vietä vuoden inspiroivin työpäivä Atean asiantuntijoiden kanssa – saat kuvan it-infrastruktuurisi tilasta ja kehityssunnitelman sen eteenpäin viemiseksi.

Hyödyt

Päivän tarkoitus on varmistaa IT-ympäristön kehittämisen liiketoimintalähtöisyys. Kehityspäivä mahdollistaa asiakkaan oman henkilöstön osaamisen hyödyntämisen ja jalostamisen. Atean konsultit johtavat päivän kulkua siten, että asioita käsitellään hyväksi havaitun konseptin avulla, jolloin konkreettisia tuloksia saadaan saman päivän aikana. Lisäksi kehityspäivä tarjoaa johdolle mahdollisuuden saada ulkopuolisten asiantuntijoiden näkemyksen omasta IT-ympäristöstä.

Kenelle palvelu on tarkoitettu

Työpaja on tarkoitettu auttamaan liiketoimintalähtöisessä IT-ympäristön kehittämisessä. Sopivia kehityspäivään osallistujia ovat:

  • Liiketoiminta- ja talousjohto
  • IT-johto
  • IT-arkkitehdit
  • Kehityspäälliköt
  • Asiantuntijat

It-infran kehityspäivän kulku

Atean asiantuntijat dokumentoivat päivän tulokset kehityssuunnitelmaksi, johon on koottu tärkeimmät kehityskohteet sekä aikataulutettu toteutussuunnitelma. IT-osasto voi käyttää kehityssuunnitelmaa työkaluna oman ympäristön liiketoimintalähtöiseen kehittämiseen. Tulokset käydään asiakkaan kanssa läpi kehityspäivän jälkeen.

Lopputuotteet

Päivän aluksi pidetään alustus, jossa käsitellään kehityksen suuntaa ja trendejä, jonka jälkeen keskustellaan liiketoiminnan tarpeista. Sitten syvennytään asiakkaan tekniseen ympäristöön etukäteen lähetetyn agendan perusteella. Näin saadaan hyvä kokonaiskuva toimintaympäristöstä ja voidaan keskustella tavoitteiden asettamista vaatimuksista ja arkkitehtuurivaihtoehtojen vaikutuksista. Päivän aikana tunnistetaan kehityskohteita ja lopuksi kehityskohteet aikataulutetaan kehityssuunnitelmaksi. Kehityssuunnitelma dokumentoidaan ja tulokset käydään asiakkaan kanssa läpi päivän jälkeen.

Takaisin Asiantuntijapalvelut
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer