Siirry sisältöön
Takaisin Atea
asiantuntijapalvelut konsultointi It-palvelut

Atean asiantuntijapalvelut

Asiantuntijoidemme huippuosaamisen ydin piilee laajassa liiketoiminnallisessa ymmärryksessä ja loppumattomassa kiinnostuksessa uusia teknologioita kohtaan.
Kun etsit muutos- tai kehityshankkeesi aivoiksi Suomen kovimpia teknologia-asiantuntijoita, käänny puoleemme. Sertifioitu joukko ammattilaisiamme suunnittelee ja toteuttaa hankkeet vankkumattomalla ammattitaidolla.
Asiantuntijoidemme osaaminen on syvyydessään ja laaja-alaisuudessaan Suomen kärkitasoa. Meillä on korkeimmat sertifioinnit käytännössä kaikissa digitalisaation keskeisissä teknologioissa ja teemme tiivistä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa. Konsultoimme ja toteutamme erilaisia tietotekniikan muutos- ja kehityshankkeita sekä projektikohtaisesti että jatkuvina palveluina. Jos tietoteknisen ympäristösi kokonaisuus on hämärän peitossa, digitalisaation kehityspolku piirtämättä tai esimerkiksi it-infran täsmäongelma vailla ratkaisua, korkean tason osaajamme vievät ajatuksen eteenpäin strategiasta konkretiaan. Teemme työmme ammattiylpeydellä viimeisen päälle ja venytämme mielellämme itsemme ja osaamisemme äärirajoille organisaatiosi tietotekniikan puolesta.

Kysy lisää

Ville Kangasniemi
Head of Consultant Services

Ville vastaa Atean konsultointipalveluyksikön toiminnasta ja nauttii työstään erityisesti silloin, kun hän onnistuu auttamaan muita kehittymään työssään tai viemään läpi merkittävän muutoshankkeen.

Takaisin Atea