Takaisin Asiakasreferenssit

Surface Hub pitää Landis+Gyrin ohjelmistokehittäjät maan pinnalla

Ne ajat ovat ohi, kun Landis+Gyrillä hypättiin palaverin takia autoon tai lentokoneeseen. Yhtiön ohjelmistokehitystiimi päätti panostaa virtuaaliseen työympäristöön ja se kannatti. Nyt tieto kulkee kansainvälisessä organisaatiossa entistä paremmin.

Energianmittausjätti Landis+Gyrin ohjelmistokehitystiimi on tänä vuonna päivittänyt digitaalisen työkalupakkinsa uuteen uskoon. Yritys toimii yli 30 maassa, ja turhauttavan pitkät lentomatkat olivat ennen osa monen työntekijän arkea – nyt ne ovat historiaa.

Yhtiön IT-manager Leif Vertanen sanoo, että uusien työvälineiden kehittäminen on kannattanut.

”Aiemmin aikaeron ja matkustamisen väsyttämien ihmisten piti vastata yhteistyön sujuvuudesta ja informaation välittymisestä koko muulle tiimille. Kun nyt olemme siirtyneet käyttämään Microsoft Surface Hubia, kaikki voivat osallistua tärkeimpiin palavereihin ja tieto kulkee organisaatiossa entistä paremmin.”

Landis+Gyrin ohjelmistokehittäjien mielestä Surface Hubissa on parasta mahdollisuus jakaa ja muokata tiedostoja monipuolisesti.

”Varsinkin Stormboard-ohjelmisto, jolla Surface Hubit voi muuttaa reaaliaikaisesti päivittyviksi piirrostauluiksi, on saanut todella hyvää palautetta. Surface Hub on osoittautunut palavereissa todella tehokkaaksi työkaluksi, kun esimerkiksi jotain kuvaa on pitänyt muokata”, Vertanen kertoo.

Aikavyöhykkeet aiheuttavat kansainväliselle organisaatiolla omat haasteensa. Toisinaan palaveriin osallistuu ihmisiä yhtä aikaa kolmelta mantereelta.

”Meillä kahden maanosan ihmiset työskentelevät Surface Hubin avulla samaan aikaan. Kun he lopettavat, pidetään lyhyt yhteinen hetki, jolloin kaikki ovat linjoilla. Sen jälkeen yksi maanosa pääsee lepäämään.”  

 

Kestävän kehityksen pioneeri

Yli satavuotiaan sveitsiläisyrityksen erikoisalaa ovat erilaiset energianhallintaratkaisut, joiden avulla ihmiset ja organisaatiot voivat ymmärtää paremmin omaa energiankulutustaan. Etäluettavien mittareiden tuottama ajantasainen tieto kulutuksesta auttaa käyttämään koko verkon kapasiteettiä järkevästi.

Kun energiankulutus on suurimmillaan, voimalaitokset joutuvat ottaa käyttöön kallista ja usein fossiilisilla polttoaineilla tuotettua varavoimaa. Jos kuluttajat ja yritykset saavat tietoa hinnoista ja pienentävät kulutustaan piikkien aikana, monet hiilivoimalat pysyvät kiinni. Siksi energianmittaus voi vähentää päästöjä huomattavasti.  

Energianmittaukseen ja päästöjen vähentämiseen erikoistunut yritys varmasti myös tietää tarkasti, kuinka paljon uudet digitaaliset työvälineet säästävät ympäristöä. Tai sitten ei.

”Arvasin, että kysyisit tuota. Valitettavasti emme ole laskeneet, kuinka paljon digitaaliset palaverit pienentävät hiilijalanjälkeämme. Joka tapauksessa matkustaminen vähenee huomattavasti”, Vertanen kertoo.

Onnistumisiin ei kyllästy koskaan

Landis+Gyr valitsi Atean sekä Microsoftin, koska pitkän yhteisen historian aikana on kertynyt monia hyviä kokemuksia. 

”Olemme Microsoft-talo, joten Surface Hub oli meille luonteva valinta. Atean kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo 20 vuotta. Tälläkin kertaa kaikki sujui ongelmitta. Laitteet saapuivat aikataulussa, ja ne asennettiin toiveidemme mukaisesti. Sekä myynnissä että asennustiimissä on asiantuntevaa porukkaa”, Vertanen sanoo. 

Takaisin Asiakasreferenssit
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer