Takaisin Asiakasreferenssit
Digitalisaatio jatkuvat palvelut lähituki Service Desk It-palvelut

Digitalisaatio on käytännön asioita Kymppi Groupilla

Oulusta lähtöisin oleva Kymppi Group on teollisuuden johtava eristys- ja telinealan kumppani. Yhtiön eristämissä putkistoissa virtaa niin jäätelöä kuin raakaöljyä. Joustavat teline- ja sääsuojaratkaisut puolestaan auttavat erilaiset rakennusprojektit maaliin nopeasti ja turvallisesti.
Kymppi Group

Kymppi Group on teollisuuden eristys- ja telinealan kansainvälinen osaaja, joka auttaa asiakkaitaan menestymään tarjoamalla luotettavaa kumppanuutta yli 30 vuoden kokemuksella. Kymppi Group on asiakaslähtöinen yritys, jonka kaikkea toimintaa ohjaa laadukas, luotettava ja joustava palvelu. Perustettu vuonna 1982 Liiketoiminta-alueet: teollisuuden eristys- ja telineprojektit, kunnossapito ja esivalmisteet Työllistää noin 500 henkilöä Suomessa ja kansainvälisesti Pääkonttori ja esivalmistustehdas Oulussa Sivutoimipisteet Keminmaassa, Raahessa, Äänekoskella, Lappeenrannassa, Porvoossa sekä Tampereella Noudattaa ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 ja OHSAS 18001:2007 johtamisstandardeja Vankka omistajapohja tukee kansainvälisten kasvutavoitteiden realisoitumista

– Sujuvasti toimivat tietojärjestelmät ovat meille jatkuvasti tärkeämpi liiketoiminnan tukiprosessi, sillä digitalisaatio vaikuttaa asentajiemme päivittäisiin rutiineihin. Olemme siirtäneet esimerkiksi työajan seurannan pilvipalveluun, johon jokainen asentaja kirjaa omat tuntinsa. Uudet tietojärjestelmät parantavat tekemisen tuottavuutta ja mielekkyyttä vain siinä tapauksessa, että it-kumppani perehtyy liiketoimintaamme tarpeeksi syvällisesti. Yhteistyömme Atean kanssa on siis jatkuva oppimisprosessi, toteaa Kymppi Groupin toimitusjohtaja Johanna Koskelainen.

Kustannustehokasta kehittämistä

Pitkäjänteinen kumppanuus Atean kanssa mahdollistaa Kymppi Groupille it-ympäristön ylläpidon ja kehittämisen järkeistämisen. Kokonaisvaltainen yhteistyö edellyttää atealaisilta asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämistä, pelkkä rautaosaaminen ei riitä.

– Digiloikka on meille käytännönläheinen asia. Työajan seurannan lisäksi sähköpostit ja dokumenttien hallinta ovat siirtyneet pilvipalveluihin. Käytännön työnteon ja päivittäisten rutiinien sujuvuuden näkökulmasta on tärkeää, että meillä on luotettavat it-ratkaisut. Parannettavaa toki aina riittää, mutta atealaisten ammattimainen ote mahdollistaa it-toimintamme hallittavuuden ja ennustettavuuden kehittämisen, Koskelainen arvioi.

Atean laaja-alainen osaaminen asiakkaan tukena

Atea toteuttaa Kymppi Groupin it-tuen Service Desk -palvelun ja lähituen yhdistelmänä. Atean ammattilaiset ovat paikan päällä kahtena päivänä viikossa, muulloin kymppiläisillä on käytettävissään Atean Service Desk -palvelu. Yhteistyö on hiljattain laajentunut myös laitehankintoihin, mutta ylläpito-, huolto- ja asiantuntijapalvelut ovat pääroolissa.

– Tarjoamme Kymppi Groupille kokonaisvaltaisen ratkaisun it-ympäristön ylläpitoon ja kehittämiseen. Kymppiläiset saavat lähituen, asiantuntijapalvelut ja laitehankinnat niin sanotusti samalta luukulta. Molemminpuolinen luottamus mahdollistaa asiakkuuden pitkäjänteisen kehittämisen, järjestämme yhteisen kehityspalaverin vähintään kerran kvartaalissa. Näin voimme tuottaa Kymppi Groupille juuri heidän tarpeitansa parhaiten vastaavat it-ratkaisut, korostaa Atean Mikko Poikela.

Kymppi Group

Kymppi Group on teollisuuden eristys- ja telinealan kansainvälinen osaaja, joka auttaa asiakkaitaan menestymään tarjoamalla luotettavaa kumppanuutta yli 30 vuoden kokemuksella. Kymppi Group on asiakaslähtöinen yritys, jonka kaikkea toimintaa ohjaa laadukas, luotettava ja joustava palvelu.

  • Perustettu vuonna 1982
  • Liiketoiminta-alueet: teollisuuden eristys- ja telineprojektit, kunnossapito ja esivalmisteet
  • Työllistää noin 500 henkilöä Suomessa ja kansainvälisesti
  • Pääkonttori ja esivalmistustehdas Oulussa
  • Sivutoimipisteet Keminmaassa, Raahessa, Äänekoskella, Lappeenrannassa, Porvoossa sekä Tampereella
  • Noudattaa ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 ja OHSAS 18001:2007 johtamisstandardeja
  • Vankka omistajapohja tukee kansainvälisten kasvutavoitteiden realisoitumista
Takaisin Asiakasreferenssit
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer