Siirry sisältöön
Takaisin Atea

Tiedolla johtamisen ja tiedonhallinnan palvelut yrityksille

Tiedolla johtamisen avulla organisaatio muuntautuu tieto-ohjatuksi organisaatioksi saavuttaakseen kilpailuetua. Tämä tarkoittaa käytännössä oikeaan tietoon perustuvaa päätöksentekoa. Atea mahdollistaa asiakkaidensa digitaalisen matkan vastuullisesti ja auttaa asiakkaitaan tunnistamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä tehostamaan prosesseja ja digitaalisia palvelujaan analytiikan, prosessiautomaation, integraatioiden ja sovelluskehityksen keinoin.

Tiedolla johtamisella kirkas tilannekuva ja näkymä tulevaan

Onko digitransformaatio ja tieto-ohjatusti toimiva organisaatio myös teillä ykkösprioriteetti? Hyödyntääkö yrityksesi eri lähteissä olevaa tietoa reaaliaikaisesti prosessien tehostamiseen, uusien innovaatioiden tuottamiseen sekä markkinatarpeisiin istuvan liiketoiminnan optimointiin? Ovatko datalähteesi hallinnassa ja onko organisaatiossasi kirkas tilannekuva ja näkymä mihin olette menossa?

Tiedolla johtamisen ja tiedonhallinnan palveluille on tarvetta, kun haluat:

  • Tehostaa ja parantaa organisaatiosi prosesseja, digitaalisia palveluja ja laatua.
  • Vähentää manuaalisen työn määrää ja lisätä asiakaspalvelun automaatiota.
  • Innovoida ja kehittää uusia digitaalisia palveluja.
  • Tuottaa asiakkaillesi yhä ainutlaatuisemman käyttäjäkokemuksen.
  • Johtaa tiedolla ja edistää tieto-ohjautuvaa liiketoimintaa sekä tietojohtamista.

Tiedonhallintaratkaisuja piirroskuvassa

 

Atean palvelut tieto-ohjattuun liiketoimintaan

Atea tarjoaa asiakkailleen kattavat palvelut analytiikan, prosessiautomaation, integraatioiden ja sovelluskehityksen keinoin. Sertifioitua osaamista löytyy kaikilta näiltä osa-alueilta.

Atea investoi voimakkaasti tiedonhallinnan ja tiedolla johtamisen palveluihin sekä toimii tiiviissä yhteistyössä markkinoiden johtavien teknologiatoimittajien kanssa. Mahdollistamme asiakkaamme digitaalisen matkan vastuullisesti ja autamme asiakastamme liiketoimintatarpeidensa strategialähtöisessä priorisoinnissa sekä toteuttamaan optimaalisen ratkaisun, joka on usein yhdistelmä Atean eri keinovalikoimaa.

Analytiikka

Tunnista ja hyödynnä vauhdilla syntyvää dataa. Atean toteuttamilla analytiikkaratkaisuilla teet parempia päätöksiä viimeisimmän tiedon pohjalta, kehität tieto-ohjautuvaa liiketoimintaasi ja tuet itsepalveluun perustuvaa toimintamallia. 

Prosessiautomaatio

Vähennä rutiinimaisia työtehtäviä, tehosta prosessejasi ja säästä kustannuksia. Atean avulla viet prosessiesi automaatiota ja älykkyyttä yhä korkeammalle tasolle. Voisiko ohjelmistorobotti auttaa toisteisissa tehtävissä ja parantaa esimerkiksi asiakaspalvelusi automaatiota? 

Integraatiot

Keskustelevatko tietojärjestelmäsi keskenään, ja liikkuuko tieto sovellustesi välillä tehokkaasti? Atean integraatiopalveluilla ja keskitetyllä integraatioalustalla saat nopeita hyötyjä datan sijainnista riippumatta.

Sovelluskehitys

Kiihdytä uudenlaisia palveluja ja paranna asiakaskokemusta. Ketterän sovelluskehityksen uudenlaiset Low-Code -menetelmät ja alustat mahdollistavat nopean kehittämisen liiketoimintasi lähtökohdista.

Atean palvelupolku tukee liiketoimintaasi – 4 vaihetta

1) Kartoitus. Minkä haasteen prosessisi tai digitaalisen palvelusi kehittäminen ja automatisointi ratkaisisivat liiketoiminnassasi? Kartoituksessa pureudutaan yrityksen strategialähtöiseen kehittämiseen digitaalisen liiketoiminnan keinoin.​

​2) Tiedolla johtamisen kehityssuunnitelma. Miten dataa kannattaa liikutella ja miten eri tietojärjestelmät saadaan keskustelemaan keskenään? Miten hajautuneet tietolähteet otetaan hallintaan? Millaisia palveluita ja sovelluksia tarvitaan? Yrityksellesi laaditaan tiedolla johtamisen ja tiedonhallinnan kehityssuunnitelma.

3) Ratkaisu. Atean asiantuntijat pilotoivat ja toteuttavat ketterän kehityksen menetelmin tieto-ohjautuvaa liiketoimintaasi palvelevan ratkaisun analytiikan, automaation, integraatioiden ja sovelluskehityksen keinoin. Ratkaisujen, kuten esimerkiksi integraatioiden, toimivuus varmistetaan ennen tuotantoon siirtymistä ja koko elinkaaren ajan. ​

4) Jatkuvat palvelut. Atealta saat monipuoliset tukipalvelut ja varmuutta siitä, että palvelut toimivat myös liiketoiminnan muutoksissa. Mahdollisiin vikatilanteisiin ja kehitystarpeisiin reagoidaan nopeasti ja konsultoivasti pohjoismaisen tiimin voimin.

Tiesitkö? Atea Finland vahvisti tieto-ohjautuvien palvelujen asiantuntemusta ostamalla kasvuyritys Gambitin

 

Atea Finlandin toimitusjohtaja Juha Sihvonen

Atea Finlandin toimitusjohtaja Juha Sihvonen

”Tiedonhallinta on yksi tarjoomamme kolmesta kivijalasta. Tavoitteemme on kymmenkertaistaa tiedonhallinnan liikevaihtomme vuoden 2024 loppuun mennessä, ja tämä yrityskauppa on keskeinen osa strategiamme toteuttamista.”

Tutustu tiedonhallinnan asiakastoteutuksiin

Atea on toteuttanut tiedolla johtamisen ja tiedonhallinnan palveluja sekä ratkaisuja teollisuuteen, energiasektorille, rahoitus- ja vakuutusalalle, tukku- ja vähittäiskauppaan sekä kaupungille ja kunnille.

Bolidenin kaivoksissa käytettävä data-arkkitehtuuri ja analytiikkaratkaisu tarjoavat työntekijöille reaaliaikaista tilannekuvaa tuotannosta päivittäiseen päätöksentekoon ja ennustamiseen. Lue lisää

Automaatio ja robotiikka ovat vapauttaneet Nivalan kaupungin työntekijöiden aikaa rutiineista asiakaspalveluun ja päätöksentekoon. Kuntalaisille se tuo nopeampia ja parempia palveluita. Lue lisää

Tarjoustavaratalo Puuilolle toteutettu keskitetty integraatioalusta palvelee yrityksen kasvua, tuotetiedon hallintaa ja verkkokaupan kehittämistä. Lue lisää

Tiedonhallinnan ratkaisuja

1 / 2

Ota yhteyttä

Mikko Vesin
Director, Information Management

Mikko Vesin - Director, Information Management. Mikko on digitaalisen liiketoiminnan ja dataohjautuvien palveluiden kehittämisen moniosaaja, jonka mukaan tiedon älykäs hyödyntäminen analytiikan avulla on avain palveluiden arvolupauksen muuttamiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen.

Petteri Halonen, Atea.
Petteri Halonen
Development Manager, Information Management

Petteri Halonen, Development Manager, Information Management.

Takaisin Atea