Siirry sisältöön
Tapahtuma alkaa
17/11 2020, 09.00
Tapahtuma päättyy
19/11 2020, 16.00
Paikka
Online
Hinta
Maksuton

Atea Focus kiittää kävijöitään ikimuistoisesta tapahtumasta!

Kolmipäiväinen Atea Focus keräsi monituhatpäisen yleisön, joka viihtyi tietoiskuissa, työpajoissa ja kumppaneidemme mahtavissa tilaisuuksissa läpi koko tapahtuman.  

Haluamme kiittää vieraitamme aktiivisuudesta ja siitä palautteesta, jota olemme saaneet jo nyt. Oli upeaa olla mukana todistamassa hienoja ja herkkiä hetkiä. Varsinkin Atea Focus Show tuntui yhdistävän ihmisiä mieleenpainuvien musiikkiesitysten myötä. 

Jos sinua jäi jokin asia askarruttamaan tai haluat kysyä lisää, ota meihin yhteyttä.

Nähdään taas ensi vuonna!

 

Katso Atea Focus Show

Tapahtuman teemat

Data järjestykseen

Datan määrä kaksinkertaistuu joka toinen vuosi. Menestyjiksi nousevat ne yritykset ja organisaatiot, jotka pystyvät parhaiten hallitsemaan ja jalostamaan tietoa liiketoiminnan tarpeisiin. Nyt jos koskaan on aika laittaa data järjestykseen. ​

Datamäärien jatkuva kasvu vaatii yhä parempaa pilvipalveluiden tehokasta hyödyntämistä ja ennen kaikkea kokonaisuuksien hallintaa. Tiedon ja sovellusten koti on nyt ja jatkossa ympäri maailman erilaisissa konesaleissa ja pilvipalveluissa. 

Päivän sana on muutos ja se näkyy myös verkkoarkkitehtuureissa: Pitääkö aloittaa alusta ja miettiä koko paketti uusiksi?

Älykäs tietotekniikka

Mitä kaikkea voitkaan saavuttaa älykkään tietotekniikan avulla?​ Automatisoitujen prosessien, tekoälyn, IoT:n, robotiikan ja lohkoketjujen hyödyntäminen tuo ennenkuulumattomia vaikutuksia koko liiketoimintaan ja säästää aikaa, rahaa ja vähentää harmaita hiuksia.​ Fiksu tietotekniikka ratsastaa asiakaskokemuksen sanansaattajana ja avaa uusia ovia.

Maailma on nyt Smart ja palanen siitä kuuluu sinun työpaikkaasi, rakennukseesi, kouluusi ja kaupunkiisi.

Vastuullisuus

Fiksu IT on ympäristöstä välittämistä ja vastuun kantamista omasta toiminnasta. Se auttaa optimoimaan energiankäyttöä ja kierrättämään elektroniikkaa.

Me vastaamme yhdessä kestävän kehityksen vauhdittamisesta ja siitä, että omalta osaltamme minimoimme haitallisia ympäristövaikutuksia. Autamme myös asiakkaitamme toimimaan vastuullisesti.

Välitä työntekijöistäsi ja asiakkaistasi

Digitaalinen työpaikka lisää yksilön hyvinvointia ja parantaa asiakaskokemusta. Vetovoimaisimpia ovat ne työyhteisöt, jossa tehdään sujuvasti yhteistyötä ja päästään käsiksi tietoon ajasta ja paikasta riippumatta.

Työpaikan digitalisaatio merkitsee paljon enemmän kuin vanhojen työvälineiden korvaamista uusilla. Se on it:n ja busineksen sekä laitteiden, ohjelmistojen ja sovellusten uudenlaista älykästä yhteistyötä.

Asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen vaatii uudenlaista kumppanuutta, jotta aito liiketoimintaa vauhdittava digitalisaatio ei jää vain it:n seuraavaksi kehitysasteeksi.